Reviews

Naast het professionele theaterpodium en de concertzaal zijn Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging eveneens de ideale congres- en evenementenlocaties. Of uw bijeenkomst 10 of 500 gasten telt, u bent van harte welkom Wij bekijken graag met u hoe wij uw evenement samen tot een succes kunnen maken.

"Ik ben nog nooit zo liefdevol ontvangen door een locatie. Mijn contact in het voortraject liep heel prettig. Alles werd in overleg gedaan. Zowel met de afdeling sales als met andere collega’s van andere afdelingen heb ik alles in harmonie en goed overleg kunnen regelen. Ik ging dus ook met een goed gevoel naar Nijmegen. Toen ik aankwam, zag ik dat alles er al heel erg goed uit zag. Op zaterdag zijn collega’s van mij en ik heel goed begeleid. Alles was mogelijk en met een glimlach. Alles was tot in de puntjes geregeld bij de borrel. Leuke mensen in de bediening en zeer gastvrij.
Kortom: ik heb niets dan lof!
Het was een genot om met jullie te mogen samenwerken."
Nicole Kuijstermans
Zenderproducer NPO Radio 5
Nederlandse Publieke Omroep

"We werken al jarenlang zeer prettig samen met De Vereeniging en komen er graag. Niet alleen bij een relatieontvangst bij bijvoorbeeld Het Gelders Orkest, maar ook bij de grote verscheidenheid aan seminars en bijeenkomsten die wij in De Vereeniging organiseren. Het is een stijlvolle, centraal gelegen locatie met vele mogelijkheden. De kundige medewerkers van De Vereeniging helpen u om uw genodigden optimaal te ontvangen."
Annemarie Wiersma
Medewerker Marketing & Communicatie
Dirkzwager advocaten & notarissen

"Concertgebouw De Vereeniging is een unieke locatie om een event te organiseren. Het prachtige gebouw biedt veel mogelijkheden door de diverse zalen en zorgt voor een bijzondere ambiance. Het personeel is erg klantgericht en gastvrij en denkt actief met haar klanten mee. De eventcoördinatoren zijn oprecht betrokken en nemen je het werk uit handen. Ze hebben ruime ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en seminars en dat merk je. Kortom: bij De Vereeniging is uw event in goede handen!"
Monique Winkelman
Adviseur Marketing & Communicatie
Rabobank Rijk van Nijmegen

“In de Vereeniging zitten we goed. Altijd. Al vanaf ons oprichtingsjaar 1923.”
Nico Bouwman
pedel Radboud Universiteit

“Sinds 2013 zijn wij naamsponsor en daarmee hoofdsponsor van het nationale hardloopevenement De Zevenheuvelenloop. Ieder jaar ontvangen wij met groot genoegen onze klanten samen met hun gasten bij De Vereeniging. De voorbereiding begint al vroeg; in het voorjaar staat de eerste bijeenkomst in de agenda’s. Gezamenlijk bedenken we dan de invulling van het programma en de aankleding van de zaal voor de komende editie met als resultaat een originele invulling van deze geweldige dag. Het is altijd weer spannend, want je organiseert een evenement voor ruim 1000 gasten, waarvan er velen ieder jaar weer terugkomen. Dit is ook de verdienste van De Vereeniging, zij zorgen ervoor dat iedereen niks tekort komt en zo kan genieten van een ware VIP-behandeling. Dit resulteert elk jaar weer in veel positieve reacties van onze klanten en hun gasten.”
Fanny Jansen
Marketing & Communicatie
Scholten Awater

"Al vele jaren onze eerste keus als het gaat om congreslocatie: sfeervolle zalen, uitstraling, mogelijkheden en personeel waar je op kunt bouwen! Elk congres is maatwerk en met de mensen van de Vereeniging en Schouwburg vinden we altijd de juiste oplossingen."
Silvia de Bruin & Ella Rozendaal
CongresLink