Adres en route

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging liggen beide op loopafstand van station Nijmegen aan het Keizer Karelplein.
Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32h
6511NH Nijmegen
Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
6511NC Nijmegen

Vanuit Utrecht
U volgt de A12 richting Arnhem. Vanaf de A12 neemt u de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neemt u de afslag richting Nijmegen - Noord (A15) en verlaat u de A50. U volgt de A15 en neemt dan de afslag A325 richting Nijmegen. Deze blijft u volgen tot aan een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houdt rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein. Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats met maximaal 150 parkeerplaatsen. Nabij de Stadsschouwburg ligt de Keizer Karelgarage aan Van Schaeck Mathonsingel.

Vanuit Arnhem
U volgt de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houdt rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein. Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats met maximaal 150 parkeerplaatsen. Nabij de Stadsschouwburg ligt de Keizer Karelgarage aan Van Schaeck Mathonsingel.

Vanuit ’s Hertogenbosch
U volgt de A59 en neemt de afslag Wijchen/Nijmegen (A326). Nijmegen binnengekomen volgt u de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen de Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houdt rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein. Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats met maximaal 150 parkeerplaatsen. Nabij de Stadsschouwburg ligt de Keizer Karelgarage aan Van Schaeck Mathonsingel.

Vanuit Venlo
U volgt de A73 richting Nijmegen. U neemt de afslag Nijmegen en volgt de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houdt rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein. Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats met maximaal 150 parkeerplaatsen. Nabij de Stadsschouwburg ligt de Keizer Karelgarage aan Van Schaeck Mathonsingel.