Radboud Universiteit en Stadsschouwburg onderzoeken mening nieuwe Nederlanders over theaterbezoek

Kijk eens rond tijdens een gemiddelde avond in de Stadsschouwburg en je ziet een eenheid aan publiek. Maar Nijmegen is naast een stad met geschiedenis, links georiënteerd, die schuurt en schaaft en met een jonge en hoogopgeleide bevolking, ook een stad met 14% niet-westerse bevolking. Studenten van de Radbouw Universiteit gaan onderzoeken hoe ook deze doelgroepen te bereiken.

Daarbij vragen we jullie hulp!

Het onderzoek
Voor deze focusgroepen zijn we op zoek naar mensen vanaf 18 jaar met een niet-westerse achtergrond. (of een van de ouders met een niet-Westerse komaf). In de focusgroepen ga je met andere deelnemers in gesprek over het onderwerp. Alle ideeën zijn welkom en we zijn daarom benieuwd naar jouw mening! Het gesprek zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens het gesprek wordt voor drinken en snacks gezorgd. Ben jij of ken jij iemand die past bij ons onderzoek? Dan hopen we dat je meedoet of dit bericht deelt met je vrienden.

Wat levert deelname je op?
Je hebt een leuk gesprek met andere mensen waarin je je mening kunt delen. Je helpt de Stadsschouwburg, en daarmee misschien ook jezelf, haar programmering nog beter af te stemmen én je krijgt nog een leuke vergoeding. Je krijgt voor je deelname namelijk een podiumcadeaukaart twv 10 euro.

Wanneer?
De focusgroep sessies vinden plaats op een aantal momenten in de periode december en januari. Spreekt dit onderzoek je aan? Meld je dan met naam, emailadres en telefoonnummer via marketing@sedv.nl en wij brengen je in contact met de studenten!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie