Bijgeboekt, geannuleerd, gewijzigd

Overzicht van onze geannuleerde, gewijzigde, bijgeboekte voorstellingen en concerten.Bijgeboekt

 

Waylon

Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal wat al heel lang in hem borrelt en eindelijk er uit mag in de vorm die het verdient: met muziek in het theater.  

 


Jostiband

Op zondag 14 april treedt niemand minder dan het Jostiband Orkest op in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen. Ook Jochem van Gelder verleent zijn medewerking aan deze bijzondere happening. Behalve muzikaal vertier is er deze middag ook uitleg over het orkest. De opbrengsten van het concert komen geheel ten goede aan Respijtzorg in Druten.

 


Lilit Hovhannisyan

De eerste stap in haar muzikale carriere was het meedoen aan de Hay Superstar show in 2006, de Armeense versie van Pop Idol, waar ze vierde werd uit tien deelnemers. Ze viel op met haar unieke stem en extravagante stijl. In de daarop volgende wedstrijd 'Yntsa' veroverde ze de eerste prijs. Sindsdien staat Lilit op verschillende festivals en is ze haar tour gestart met concerten over de hele wereld.

 


Theater na de Dam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21u zetten theatermakers en artiesten zich in heel Nederland in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens de tiende editie van Theater Na de Dam in 2019 spelen gelijktijdig meer dan 100 voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

 


Nijmeegs Blazersensemble

Op 14 juni zal de jonge celliste Jobine Siekman (1995) het Concert voor cello en blazers van Jacques Ibert uitvoeren in de Kleine Zaal van De Vereeniging, samen met het Nijmeegs Blazersensemble onder leiding van Mark Snitselaar. 

 


Studenten Dans Vereniging Nijmegen

Na een jaar lang hard werken belooft deze avond een gevarieerde voorstelling te worden vol plezier, dans en muziek. Koop snel je kaartje en ‘Glue to the Screen’ bij deze Dance Fever Original!

 


Thomas Beijer

Een Vriendenconcert in Spaanse sfeer: pianist Thomas Beijer speelt de complete cyclus 'Iberia' van Isaac Albeniz: een virtuoze muzikale reis door Spanje. Geen verrassende keus, want de veelzijdige musicus heeft een speciale affiniteit met Spaanse muziek.

 


Kwatta Kweeste

De Kwatta Kweeste is een theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Het is voorstelling, een ontmoeting, een tocht, een show en een reis naar wijsheid. Kortom een echte ontdekkingstocht (door het theater) met vele helpers en grote hindernissen. Wie gaat er mee op avontuur?

 


Steven Brunswijk

Steven Brunswijk, al jaren bekend op social media als Braboneger, brengt zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect nu ook naar het theater! 

 

AMADEUS

AMADEUS vertelt het verhaal over misschien wel de grootste componist allertijden; Wolfgang Amadeus Mozart. Wanneer hij als jong onconventioneel kunstenaar aan het hof van de Keizer verschijnt, is hij vastbesloten om een grootse indruk achter te laten.

 

Kaj Gorgels 

Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? Meer informatie en tickets voor Kaj vindt u hier

 

Ilse DeLange

Ilse kondigde een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

 

Fred van Leer

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

 

Joris Luyendijk

De nieuwsmedia zijn mede door alle nieuwe technologie, in ongelofelijk tempo veranderd. Hoe ziet de toekomst van ons medialandschap eruit? En welke rol zal het spelen in onze democratie waar de journalistiek een cruciaal onderdeel van is? Klik hier voor tickets en meer informatie. 

 

Nick en Simon 

Onder de noemer “Het dak eraf” zullen Nick & Simon in de zomer van 2019 een aantal openluchttheaters aandoen. Samen met hun band zullen ze een show spelen, waarin naast recent werk natuurlijk ook de grote publieksfavorieten niet zullen ontbreken.

 

The Cosmic Carnival 

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van Fleetwood Mac van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. 

 

Hotel Courage - Story nights

Op deze avond deelt de internationale troupe van Theatre Hotel Courage hun passie en verhalen over de theatervorm waar hun zelfontwikkelde speelstijl op gebaseerd is: het rauwe Commedia dell’Arte.

 

Claudia de Breij
Wegens succesvolle kaartverkoop komt Claudia de Breij niet drie maar vier keer spelen in mei in Nijmegen. 

 

Arjen Lubach
Dankzij zijn bekendheid met Zondag met Lubach speelt Arjen voor volle zalen. Ook in Nijmegen is het een succes en komt hij in april nog een extra keer langs.

 

De vloer op 
Improviseren met Peter de Baan komt naar Nijmegen. Koop hier uw tickets.

 

Patrick Laureij
De kaarten gaan als warme broodjes over de toonbank, daarom heeft Patrick al zijn tour voor volgend seizoen in de verkoop. Tickets zijn hier te koop.

 

Peter Pannekoek
Peter Pannekoek is bijgeboekt voor 14 februari en 15 februari 2020. Tickets zijn hier te koop. 

OG3NE
De sweet harmony tour van OG3NE staat op 31 januari 2020 in Stadsschouwburg Nijmegen! Klik hier voor meer informatie en tickets. 

Joep Beving
Op 25 april komt Joep Beving (ism Doornroosje) naar Concertgebouw De Vereeniging. Tickets zijn hier te koop. 

Joe Jackson
Joe Jackson komt op 11 april naar Concertgebouw de Vereeniging. 

Tommy Emanuel
Tommy Emanuel is bijgeboekt voor 17 maart 2019. 
De Australiër komt naar Stadsschouwburg Nijmegen met 'special guest' JD SIMO. De kaartverkoop start zaterdag 13 oktober om 10.00 uur.

Evita
De musical Evita is wegens groot succes bijgeboekt voor april 2019. Bekijk hier de nieuwe data. 

De Partizanen
De Partizanen zijn bijgeboekt! Op 28 mei 2019 om 20.00 uur staan zijn in de Stadsschouwburg met hun voorstelling 'Het leven an sich'.Geannuleerd

De volgende voorstellingen zijn geannuleerd:
Late Lente
Bang on a Can All-Stars + Capella Amsterdam van Anthracite Fields
Heisenberg
Romy Monteiro
Eindelijk Feest! van Onder Vrouwen
Gers Pardoel 

Onze excuses voor het ongemak.  Gewijzigd

Vanwege gezondheidsredenen zag Aart Staartjes zich onlangs onverwacht genoodzaakt zijn rol in 'Een goed mens' terug te geven. Hij maakt het goed maar is niet fit genoeg. Jules Croiset zal zijn rol overnemen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.  

 

De oorspronkelijk aangekondigde solist voor het concert van het Orkest van het Oosten, Pablo Ferrández, heeft helaas afgezegd. Hij zal worden vervangen door Brits-Nederlandse cellosensatie Laura van der Heijden. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. Lees hier meer. 

De show van Ali B op vrijdag 30 november 2018 wordt verplaatst naar vrijdag 6 maart 2020. Bekijk de bijbehorende pagina voor meer informatie. 

Daniel Cornelissen (bekend van o.a. Vastgoed BV en Showponies) gaat de rol van Tim Linde overnemen in de musical Marvellous. Klik hier voor tickets en info.

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in de vriendinnencomedy Opvliegers 4 - Trossen Los. Klik hier voor tickets en info.
 
Het concert van Jan Smit is verplaatst naar 6 januari 2019. 

Wijzigingen t.o.v. de brochure 18/19


De voorstelling Anthracite Fields van Capella Amsterdam en Bang on a Can All-Stars is geannuleerd. Vanwege afwijzing van een aantal aanvragen voor financiële ondersteuning is dit project financieel onhaalbaar geworden. Onze excuses voor het ongemak.


Het concert van Guus Meeuwis vindt 12 oktober in de Theaterzaal in de Stadsschouwburg plaats in.   

 

De voorstelling van Gitaarmannen van Ed Struijlaart is op 20 oktober 2018 in plaats van op 18 oktober, zoals in de agenda vermeld (pagina 125).


De musical All Stars staat in de Theaterzaal in de Stadsschouwburg in plaats van in de Concertzaal in de Vereeniging.


Het concert van Sjors van der Panne is exclusief consumptie.


De voorstelling Eh... van Brigitte Kaandorp kost €31,00 in plaats van €31,50.  

 

De handlingskosten voor het telefonisch reserveren zijn €1,50 per ticket in plaats van €1,00 per ticket. (pagina 130 in de brochure)  

 

Het bijschrift bij de foto van het Kerstconcert Beethoven Negen op pagina 40 in de brochure moet 'Rosanne van Sandwijk' zijn in plaats van 'Annelies van der Vegt', Annelies is de fotograaf.  

 

De voorstelling 'New Belcanto: Opera Meets Jazz' wordt begeleidt door musici van het Metropole Orkest. Dus niet het gehele Metropole Orkest is aanwezig.  

Het concert van Romy Monteiro is verplaatst van 5 maart 2019 naar 28 maart 2019. 
 
   

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie