Bijgeboekt, geannuleerd, gewijzigd

Bijgeboekt

 

Nijmeegs Blazersensemble

Op 14 juni zal de jonge celliste Jobine Siekman (1995) het Concert voor cello en blazers van Jacques Ibert uitvoeren in de Kleine Zaal van De Vereeniging, samen met het Nijmeegs Blazersensemble onder leiding van Mark Snitselaar. 

 


Studenten Dans Vereniging Nijmegen

Na een jaar lang hard werken belooft deze avond een gevarieerde voorstelling te worden vol plezier, dans en muziek. Koop snel je kaartje en ‘Glue to the Screen’ bij deze Dance Fever Original!

 


Kwatta Kweeste

De Kwatta Kweeste is een theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Het is voorstelling, een ontmoeting, een tocht, een show en een reis naar wijsheid. Kortom een echte ontdekkingstocht (door het theater) met vele helpers en grote hindernissen. Wie gaat er mee op avontuur?

 

 

Nick en Simon 

Onder de noemer “Het dak eraf” zullen Nick & Simon in de zomer van 2019 een aantal openluchttheaters aandoen. Samen met hun band zullen ze een show spelen, waarin naast recent werk natuurlijk ook de grote publieksfavorieten niet zullen ontbreken.

 

 

The Cosmic Carnival 

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van Fleetwood Mac van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. 

 

 
De Partizanen
De Partizanen zijn bijgeboekt! Op 28 mei 2019 om 20.00 uur staan zijn in de Stadsschouwburg met hun voorstelling 'Het leven an sich'.

Gewijzigd

De show van Ali B op vrijdag 30 november 2018 wordt verplaatst naar vrijdag 6 maart 2020. Bekijk de bijbehorende pagina voor meer informatie. 

   

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie