Bijgeboekt, gewijzigd en geannuleerd

Gedurende het seizoen worden programma's bijgeboekt of zijn er wijzigingen. Hier een overzicht.
 
Bijgeboekt
Één voorstelling van Buurman en Buurman is niet genoeg, vandaar dat ze op 2 mei een extra voorstelling spelen om 16:00 uur. A je to! 
 
Van 19 t/m 22 december staat de wereldberoemde musical ANNIE in de Stadsschouwburg. Wegens succes is er een vijfde show bijgeboekt op 19 december.
 
Op 12 januari komen André Kuipers en Sander Koenen om je alles te leren over de ruimte bij Space Academy Live. Wegens succes geven ze twee shows, om 13:30 uur en 16:00 uur. 
 
De twee concerten van The Analogues op 24 & 25 maart waren in rap tempo uitverkocht. Daarom komt de beste tribute band van The Beatles op 23 maart terug naar de Stadsschouwburg voor een extra concert!
 
Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar een heel weekend vol spectaculair programma tijdens het Nationale Theaterweekend, met onder andere lasergamen, workshop vloggen, Silent Comedy, Diederik Jekel en meer.
 
Samen met Doornroosje hebben wij een aantal popconcerten bij geboekt. Zien wij jou terug bij Salvador Sobral, Clouseau of Randy Newman
 
En 'Concersations with Nick Cave' op 28 januari in De Vereeniging. 
 

Een combinatie tussen komedie en muziek dat is Stuurbaard Bakkebaard. Op 18 december komt hij try-outen in de Kleine Zaal van De Vereeniging.

Rutger Bregman verkoopt zijn boek als warme broodjes. Benieuwd naar deze man? Hij komt in januari een college bij ons geven.

Mabrouk is gemaakt door Nasrdin Dchar (eerder in Nijmegen met Dad, Ja en Oumi) en Fadua El Akchaoui (eerder hier met Melk & Dadels) en viert vijftig jaar Marokkaanse migratie. Deze voorstelling is in Theater Zuidplein gemaakt en heeft daar succesvol gespeeld. Ze maken een kleine tour langs een paar grote steden in Nederland – waaronder Nijmegen. 


Gewijzigd

Wegens ziekte van Fred van Leer kan zijn voorstelling op 14 december helaas niet doorgaan. De show wordt verplaatst naar 19 juni 2020. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

De musical Goodbye Norma Jeane is verplaatst naar zondag 15 maart om 15:00 uur in de Stadsschouwburg. De laatste nacht van Marilyn Monroe wordt onder andere gespeeld met Brigitte Heitzer. 

Mugmetdegoudentand speelt haar voorstelling op zaterdag 18 april in een toneel-op-toneel opstelling.

Het theatercollege van Wim Kieft op 7 januari 2020 in de Stadsschouwburg is verplaatst van de Theaterzaal naar het Theatercafé.
 

De show van Ali B is verplaatst naar vrijdag 6 maart 2020 en is volledig herschreven!


Het concert van Ragazze Quartet en Claron McFadden, 'Intieme brieven', is verplaatst naar woensdag 11 maart 2020. 

In overleg met de producent is besloten om de voorstellingen van Lenette van Dongen samen te voegen. De voorstelling op 26 april 2020 gaat niet door. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Geannuleerd

De busreis van Lazarus gaat niet door. De kaartkopers zijn geinformeerd en kunnen eventueel op eigen gelegenheid gaan.

De musical Company gaat niet door. De kaartkopers hebben het aankoopbedrag terug gekregen.

   

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie