Wat doen wij nog meer? NN Zevenheuvelenloop

Ons theater staat natuurlijk bekend om haar theatervoorstellingen en concerten. Maar daar blijft het niet alleen bij. Wij zijn namelijk ook het toneel voor uw evenement of congres. Onze unieke gebouwen bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres in een eigentijdse setting. In deze nieuwe rubriek ‘Wat doen wij nog meer?’ lichten we elke maand een evenement of congres uit. We trappen deze maand af met...NN Zevenheuvelenloop
In het weekend van 18 en 19 november jl. waren wij de kern voor de organisatoren, pers, VIP’s, sponsoren en vele honderden lopers van het Nijmeegs sportevenement: Zevenheuvelenloop.

 


Vrijdag
Op vrijdag startte het weekend met een persconferentie met topatleten in de Keizer Karelfoyer. De persconferentie werd afgesloten met een gezellige lunch in het Grand Café.

 

Zaterdag
Op zaterdagavond ontvingen wij 200 gasten van Scholten Awater voor de Zevenheuvelennacht. Na de loop werden zij feestelijk onthaald met een DJ, streetfood en heerlijke hapjes. In de voortuin van De Vereeniging konden lopers en supporters onder de tent genieten van een kopje soep of warme chocolademelk.

 

Zondag
Zondagochtend werd de Concertzaal van De Vereeniging omgetoverd tot Running Home van Scholten Awater, waar zij bijna 1000 gasten (lopers en supporters) ontvingen. Na de wedstrijd werden de lopers getrakteerd op een heerlijke pastamaaltijd, bereid door de keuken van het Grand Café Restaurant.

 

Daarnaast werden in andere ruimtes binnen De Vereeniging relaties ontvangen van Meeús (200 gasten) en van de nieuwe hoofdsponsor Nationale Nederlanden (300 gasten). De gasten van NN kwamen niets te kort en konden genieten van een heerlijke lunch en drankjes. 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten