Gezocht: teamplayers met balgevoel voor Sleutel van de Schouwburg

Wij dagen jou en je team uit!In samenwerking met Stichting Flex to the Max wordt er gezamenlijk toegewerkt naar een spetterende voorstelling waar de ballen om je oren vliegen, de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buiten spel staat.

 

Wil jij met je team bijdragen aan een ongelooflijk goed samenspel en lijkt het je leuk om deze bal hoog te houden? En ben jij of ken jij een balsporter tussen de 8 en 21 jaar? Meld je dan nu aan met je balsportteam!

 

Wat kun je verwachten?
De trainingen en repetities zullen plaatsvinden tussen maart en eind juni 2018. Bovendien zijn de repetitiedagen bij voorkeur op vrijdag en in het weekend. Uiteraard vooraf overlegd. Verder is er tijdens het gehele project professionele begeleiding aanwezig. Op zondag 24 juni is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Kortom: een ‘once in a lifetime experience’.

 

Wat verwachten wij van jou?
Een deelname met je balsportteam en een betaling van het deelnamebedrag voor het gehele project van €25,- p.p., inclusief twee vrijkaarten voor de voorstelling.

 

Wil jij graag jouw talent delen en van elkaar leren?
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@flexttmax.nl. Voor vragen en informatie kun je ook naar dit e-mailadres mailen.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie