Daniël Lohues brengt nieuw album ‘Vlier’ uit en komt naar Nijmegen

Op 2 maart breng Daniël Lohues zijn nieuwe album ‘Vlier’ uit. Vanaf 7 februari start hij met de gelijknamige theatertour door heel Nederland. Op 7 juni staat hij zijn theatertour in de Stadsschouwburg in Nijmegen.Op 2 maart breng Daniël Lohues zijn nieuwe album ‘Vlier’ uit. Vanaf 7 februari start hij met de gelijknamige theatertour door heel Nederland. Op 7 juni staat hij zijn theatertour in de Stadsschouwburg in Nijmegen.

 

Komend seizoen trekt de Drentse troubadour en liedjesschrijver door het land met nieuwe songs en waargebeurde verhalen, naast oude nummers vol troost, relativering en humor, waarin hij steeds weer terugkeert bij hetzelfde thema: de zoektocht naar jezelf, je herkomst en je bestemming.
Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

 

Daniël Lohues staat op 7 juni 2018 in Stadsschouwburg Nijmegen. Tickets zijn te koop voor €25,00 (korting met CJP of collegekaart) via de website of bij de kassa van de Schouwburg.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie