Regisseur All Stars de musical bekend

Frank Lammers regisseur van All Stars de musicalFrank Lammers, veelzijdig acteur en regisseur, bekend van o.a. de films Michiel de Ruyter en De Marathon en zijn huidige rol in het toneelstuk Marx regisseert de musical All Stars. Frank speelde van 2000-2001 zelf één van de rollen in de tv-serie All Stars als autorijleraar Berrie van Gerwen.

 

Frank Lammers regisseerde eerder o.a. de film Of ik gek ben en is geen onbekende in de musicalwereld. Voor zijn regie van Dromen zijn bedrog won hij een Musical Award. “Ik heb gezegd dat ik graag dingen doe waarvan ik niet weet of ik ze kan. Maar ik weet nu dat regisseren mij ligt en heel belangrijk, dat mijn hart er sneller van gaat kloppen. Daarnaast heeft All Stars een speciaal plekje in mijn hart en kan ik niet wachten om van de musical net zo’n groot succes te maken als de film.”

 

Bekijk hier de video waarin Frank zelf het nieuws bekend maakt.

 

All Stars de musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook in de musical is het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Al hebben de vrouwen er anno 2018 ook opeens verstand van. De castleden van All Stars worden binnenkort bekend gemaakt.

 

All Stars is vanaf september 2018 te zien in de Nederlandse theaters en komt ook naar Nijmegen! De musical beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. In mei zal er meer informatie over de voorstelling in Nijmegen beschikbaar zijn.De musical All Stars is een productie van KemnaSenf i.s.m. het Luxor Theater Rotterdam. KemnaSenf is een samenwerking tussen Kemna Theater en Senf Theaterpartners. Andere titels van KemnaSenf zijn o.a. Moeders en Zonen, De Marathon, Rundfunk, From Sammy With Love en De Alex Klaasen revue – Showponies.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie