Renovatie De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging wordt binnenkort gerenoveerd. Wellicht heeft u het artikel in De Gelderlander van 5 april 2018 gelezen? De Vereeniging is tijdens de genoemde periode slechts gedeeltelijk gesloten. De planning van de renovatie is maatwerk en is hierop aangepast.Deze renovatie vindt voornamelijk aan de achterzijde van het gebouw plaats (backstage), maar er wordt ook een aantal zalen aan de voorzijde opgeknapt.
De bouwactiviteiten vinden plaats tussen 1 juni 2018 en februari 2019. U heeft in die periode een evenement gepland bij ons. Of bent dit misschien van plan? Graag nuanceren wij de berichtgeving in de krant. Het krantenartikel suggereert dat we in die periode gesloten zijn, maar dat is zeker niet het geval.

Uw evenement, maar ook vele andere evenementen, vinden uiteraard gewoon doorgang. De Vereeniging is tijdens de genoemde periode slechts gedeeltelijk gesloten. De planning van de renovatie is maatwerk en is hierop aangepast.
Wij zorgen ervoor dat uw evenement zo min mogelijk hinder ondervindt van de bouwactiviteiten.


Heeft u vragen met betrekking tot uw evenement, neemt dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag.

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten