Stagiair Evenement & Verhuur gezocht! (sep 2018 - jan 2019)

Wij zoeken een stagiair voor onze afdeling Evenement & Verhuur van september tot en met januari (exacte data in overleg)

 

Ben jij flexibel, communicatief vaardig (in woord en geschrift), commercieel, nauwkeurig en zelfstandig en houd je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!Als stagiair bied je ondersteuning aan de afdeling Evenement & Verhuur. Je voert activiteiten uit voor de commerciële en culturele verhuur van zaalruimten, faciliteiten, de levering van aanvullende diensten en de organisatie van evenementen. Je onderhoudt contacten met huurders en gebruikers. Je overlegt over inhoudelijke, technische en organisatorische aspecten en voorzieningen. Je geeft opties af, stelt offertes op, je bent aanwezig bij contractbesprekingen met huurders en gebruikers en stelt de contracten vervolgens op.

 

Je krijgt begeleiding op de werkvloer, maar wij verwachten ook dat je binnen de gestelde kaders zelfstandig taken kunt uitvoeren.

• Telefoon opnemen, gasten te woord staan en informatie geven;
• Het invoeren van gegevens in het planningsysteem;
• Meegaan naar afspraken met klanten;
• Vertalen van de wensen van de klanten in een offerte;
• Het verwerken van de offertes (bijv meubilair inhuren, bloemen bestellen, etc);
• Het (incidenteel) meedraaien met uitvoering van evenementen;
• Alle bijkomende secretariële werkzaamheden.

 

Kennis- en opleidingseisen
MBO 4 of HBO denkniveau;


Graag ontvangen wij een CV en een motivatiebrief voor 15 mei a.s. Je kunt deze sturen aan zakelijk@stadsschouwburgendevereeniging.nl

 

Voor meer informatie kun je bellen naar 024-3608135 en kun je vragen naar Merel of Wendy.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie