Wil jij mee doen met de Sprookjessprokkelaar?

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. Wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van Stadsschouwburg Nijmegen!Sprookjessprokkelaar de musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voorstelling dag
Op een speeldag spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical in Stadsschouwburg Nijmegen. Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. Een speeldag bevat één of twee voorstellingen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus op een speeldag met twee voorstellingen, spelen jullie beide shows mee.
 

Aanmelden
Meld je nu aan! Vul het volledige inschrijfformulier in (klik hier voor het formulier) en stuur dit naar Stadsschouwburg Nijmegen via marketing@stadsschouwburgendevereeniging.nl. Je inschrijfformulier moet uiterlijk 1 december 2018 binnen zijn. Vergeet niet de actievoorwaarden door te lezen voordat je je inschrijving doorstuurt.


Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.
 

Meer informatie
Sprookjessprokkelaar de musical is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Kijk voor meer informatie over de musical op stadsschouwburgendevereeniging.nl/sprookjessprokkelaar of https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten