Blind Date 2 onthuld!

Bij het uitkomen van het nieuwe seizoen heeft Stadsschouwburg en De Vereeniging de blind dates geïntroduceerd. Voor € 10,- kan de bezoeker naar een toneelvoorstelling of een theaterconcert, zonder dat zij precies weten wat het is. Alleen een datum, genre en cryptische omschrijving is bekend. Een aantal weken van tevoren maken wij bekend wat het daadwerkelijk is.

Op woensdag 21 november staat de tweede blind date-voorstelling gepland. Dit betekent dat de voorstelling nu eindelijk bekend mag worden gemaakt. Het gaat deze keer om het theaterconcert ‘Solitary High’ van Lavalu.

Lavalu (Marielle Woltring) — bekend van de filmmuziek voor Het Pauperparadijs — gaat tijdens dit soloconcert een affaire aan met klassiek en pop. Achter de piano flirt ze met Debussy, Satie en Schubert en speelt ze haar eigen songs. Intiem en dichtbij. Lavalu laat het publiek onder haar huid kruipen, in een troostende en bezwerende sfeer.

Ga voor de laatste tickets en meer informatie voor dit concert naar: stadschouwburgendevereeniging.nl/blinddate

Hier is ook meer informatie te vinden van de eerste blind date die volgende week woensdag in de theaterzaal staat!

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten