Romy Monteiro getroffen door infectie

Romy Monteiro zou vanaf februari 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters met haar eerste eigen voorstelling ‘All At Once’. Zo ook in Stadsschouwburg Nijmegen op 28 maart 2019. Bij Romy is echter een infectie vastgesteld, waardoor zij voorlopig niet in staat is aan de repetities voor de voorstelling te beginnen.Deze gezondheidsproblemen beperken haar de komende periode aanzienlijk in haar werkzaamheden, waardoor Stage Entertainment Nederland en Romy Monteiro hebben moeten concluderen dat de theatertour op dit moment niet haalbaar is. 

 

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Romy en ik hebben samen de moeilijke beslissing genomen om haar theatertour te annuleren. Een solovoorstelling vergt veel en je moet in topconditie zijn om die avond aan avond neer te kunnen zetten. De bij Romy vastgestelde infectie is van dusdanige aard dat het voor haar niet mogelijk is om haar publiek straks twee uur lang te kunnen geven wat het verdient. Ik wens Romy alle rust toe om zich te focussen op haar herstel en hoop uiteraard dat we in de toekomst opnieuw een mooie samenwerking aan kunnen gaan”.

 

Romy Monteiro: “Ik vind het verschrikkelijk dat mijn gezondheid mij op dit moment in de steek laat. Ik keek ontzettend uit naar mijn eerste eigen voorstelling, maar op doktersadvies zal ik mijn werkzaamheden voorlopig op een lager pitje zetten”.

 

Mensen die kaarten gekocht hebben voor de voorstelling krijgen uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten