De Expeditiekaart is terug!

Wegens succes nóg een culturele roadtrip door Nijmegen!

De Expeditiekaart voor jongeren tot 30 jaar komt terug. Afgelopen najaar zijn de Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg Nijmegen een samenwerking gestart om nieuw publiek kennis te laten maken met de culturele podia van Nijmegen. Voor €15,- kunnen jongeren onder de 30 jaar kennismaken met een voorstelling in zowel de Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg. De kaart was dit najaar in no-time uitverkocht. Daarom komt er nu een vervolg.

De Expeditiekaart is nu te koop tot woensdag 13 februari bij de Stadsschouwburg, op=op. Voor €15,- kan de jonge bezoeker naar Toneelgroep Oostpool in LUX, een voorstelling over verslaving en de valkuilen van allé kansen die wij krijgen. Hotel Modern, een voorstelling met een miniatuur filmset over de loopgraven in tijdens WOI, in de Stadsschouwburg. En Yvonne van den Eerenbeemt, jong cabarettalent over dierlijke driften in de Lindenberg.

Hoe werkt het?

Met een ticket – dat gekocht kan worden bij de Stadsschouwburg – kan de bezoeker naar de drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kiest men zelf een plaats in de zaal. Voor de voorstellingen in LUX en Lindenberg kan men op de dag zelf, op vertoon van het (e-)ticket, een kaartje ophalen bij de betreffende kassa. De Expeditiekaart kan worden aangeschaft door iedereen tot 30 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd bij de kassa of deurcontrole

 

Koop de kaart hier!

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten