Nijmeegs talent met landelijke bekendheid op het podium tijdens De 24 uur van Nijmegen

Theaterprogrammeur Lieke Jordens: ‘‘Wij hebben voor dit plan gekozen, omdat het écht een programma is voor Nijmegenaren. Bovendien hadden we veel vertrouwen in het enthousiasme en de overtuigingskracht van Sjanneke Boerland. Er staat nu een prachtige line-up.” Het veelzijdige programma is te bewonderen op deze pagina.


Het hele weekend zijn er activiteiten op twee locaties in de schouwburg: de theaterzaal en in het Theatercafé. Voor iedere leeftijdscategorie en in elk genre is er iets te zien of te doen. Collegetour met Sven Ratzke en Navarone, zangworkshop van Fay Claassen of Kika Spangers, acteerworkshops van Dennis Willekens of Stijn Fransen, lezing van Ronald van der Kemp of Pieter Roelofs. En nog zoveel meer!


Kaarten zijn voor de losse onderdelen te koop en variëren van €5,- tot €15,- per onderdeel. Ook kun je een passe-partout kopen voor zowel zaterdag als zondag. Bekijk het aanbod en koop je kaarten via deze pagina.


Wil jij ook de Sleutel van de Schouwburg winnen? Dit kan! Lever je plan in bij de Schouwburg, hierin is niets te gek. Wij zijn op zoek naar vernieuwende ideeën! Lever een plan plus begroting in via secretariaat@stadsschouwburgendevereeniging.nl en wie weet win jij de sleutel volgend seizoen!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie