Randy Newman komt op zaterdag 13 juni naar De Vereeniging

In de loop van de jaren zeventig maakt zijn carrière een vogelvlucht en maakte hij naam en faam met hits als 'Short People’, 'Rider in the Rain' en de albums 'Little Criminal' en 'Good Old Boys’.


Het publiek omarmt de Amerikaanse singer-songwriter en pianist om zijn scherpe, ontroerende, ironische en soms sarcastische teksten. Newman heeft zich sinds de jaren tachtig ook toegelegd op het componeren van filmmuziek en het schrijven van soundtracks voor onder meer Toy Story, A Bug’s Life en Monsters Inc.

 

Twee Academy Awards voor Best Original Song, twintig Oscar nominaties, zes Grammy Awards en een ster op de Hollywood Walk of Fame maken Newman tot één van de meest succesvolle Amerikaanse muzikanten ooit. Inmiddels staan meer dan 35 albums op zijn naam en beschikt hij dan ook over een immens repertoire.


Zijn nieuwe album zal binnenkort verschijnen. Meer info volgt. Neem vast een kijkje op http://randynewman.com/

 

 

LET OP!

Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar met placering.

Kaartverkoop start aanstaande 27 september om 10u via de websites van Stadschouwburg de Vereeniging en Doornroosje alsmede
Kroese Arnhem, Nijmegen en Waaghals Arnhem, Nijmegen.

www.stadsschouwburgendevereeniging.nl
http://www.doornroosje.nl

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie