Nieuwsoverzicht

 • Sleutel van de Schouwburg in handen van Flex to the Max

  Vorige week verraste programmeur Lieke Jordens Stichting Flex to the Max bij Flex Dansstudio met taart! Afgelopen voorjaar deed de Stadsschouwburg Nijmegen een oproep voor een plan tot de Sleutel van de Schouwburg aan alle Nijmegenaren. Het plan mocht cultureel zijn, maar het liefst buiten de kaders van de Schouwburg. Het doel de Schouwburg beschikbaar te stellen aan de stad voor een verrassende activiteit.

 • Was Getekend, Annie M.G. Schmidt Favorietjes in de herfst!

  De zomer is voorbij en als je het aan mij vraagt is het leukste seizoen van het jaar begonnen. De herfst. Zon, regen, wind, koud of warm, de herfst heeft het allemaal en daarom is de herfst het enige seizoen dat je nooit teleurstelt. We kruipen massaal naar binnen en creëren een knusse setting met familie en vrienden. En nee.. we hoeven absoluut niet thuis te blijven. Ik nodig je uit om de warmte op te zoeken in ons theater, want in de herfst hebben we weer leuke herfstachtige voorstellingen voor de boeg, die je zeker verwarmen.  Geschreven door Lizet, marketing en communicatiestagiaire van Stadsschouwburg en De Vereeniging.

 • TERROR: een ‘battle’ tussen gevoel en verstand

  Schuldig? Of onschuldig? Het gegeven: een gekaapt vliegtuig vliegt op een vol voetbalstadion af. Een F16 piloot van de Koninklijke Luchtmacht haalt eigenhandig, zonder bevel, het toestel met 148 mensen aan boord neer om 54.000 man in het stadion te redden. Is hij een held of een moordenaar? Neem plaats in de rechtszaal. Hoor alle feiten. Bepaal uw oordeel. U bent de jury. In het spannende rechtbankdrama TERROR van Senf Theaterpartners & Kik Productions i.s.m. Theater De Meervaart heeft het publiek het recht in handen. De voorstelling is op 16 december te zien in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Voor meer informatie en kaarten klik hier.

 • Julien Clerc Julien Clerc komt naar Nijmegen!

  De legendarische Franse chansonnier Julien Clerc mag dan inmiddels 70 jaar zijn, hij heeft nog steeds de energie van (en oogt als) een kwieke man van middelbare leeftijd. En komt 13 mei 2018 naar Nijmegen! Verkoop start 8 september om 10:00 uur.

 • John Cleese komt naar Nijmegen!

   De 75-jarige Britse alleskunner komt op 2 juni naar De Vereeniging. Verkoop start 8 september om 10:00 uur.

Actueel

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.