Route

Parkeren

 

Zowel Stadsschouwburg Nijmegen als Concertgebouw De Vereeniging liggen in een gebied waar betaald parkeren van toepassing is. Wij adviseren u hiermee rekening te houden.

 

Concertgebouw De Vereeniging beschikt over een eigen parkeerplaats. In verband met de huidige verbouwing van Concertgebouw De Vereeniging zijn er op het parkeerterrein vanaf 11 februari 2019 geen plaatsen beschikbaar voor dagparkeerders en kunnen uitsluitend abonnementhouders er hun auto parkeren. Deze situatie duurt naar alle waarschijnlijkheid tot eind maart.

U kunt het gemakkelijkst parkeren in de Keizer Karel parkeergarage (Van Schaeck Mathonsingel) Klik hier voor meer informatie.

 

 

De dichtstbijzijnde bewaakte (gratis) fietsenstalling ligt aan de Bisschop Hamerstraat. Klik hier voor meer info.

 

Veilig uit en thuis met de Theatertaxi

Theatertaxi kent drie tarieven: € 12,- € 17,- en € 20,- (per persoon, per retour). U kunt uw taxi tot uiterlijk drie dagen voor de betreffende voorstelling/concert telefonisch bij de kassa reserveren via telefoonnummer 024-3221100. U krijgt uw taxikaart(en) per post thuisgestuurd.

 
 

Bereikbaarheid

Stadsschouwburg Nijmegen ligt op loopafstand van station Nijmegen aan het Keizer Karelplein.

 

Adres
Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32h
6511NH Nijmegen

 

Vanuit Utrecht
U volgt de A12 richting Arnhem. Vanaf de A12 neemt u de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neemt u de afslag richting Nijmegen - Noord (A15) en verlaat u de A50. U volgt de A15 en neemt dan de afslag A325 richting Nijmegen. Deze blijft u volgen tot aan een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit Arnhem
U volgt de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit ’s Hertogenbosch
U volgt de A59 en neemt de afslag Wijchen/Nijmegen (A326). Nijmegen binnengekomen volgt u de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen de Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein.

 

Vanuit Venlo
U volgt de A73 richting Nijmegen. U neemt de afslag Nijmegen en volgt de doorgaande weg (richting Arnhem/Centrum). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Concertgebouw De Vereeniging en de Stadsschouwburg Nijmegen. Neem de afslag Arnhem voor De Vereeniging. Houd rechts aan om de Ventweg op te rijden en sla rechts af voor het parkeerterrein. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie