Liefhebbers

Bent u een theater- en concertliefhebber en draagt u ons een warm hart toe? Voelt u zich bijzonder betrokken bij de renovatie van Concertgebouw De Vereeniging en wilt u ons financieel steunen? Als liefhebber of donateur kunt u ons ondersteunen in de renovatie die zonder onze Liefhebbers niet mogelijk is. Voor onze Liefhebbers organiseren wij gedurende het seizoen een aantal leuke en smakelijke extra's.

De Liefhebbersprijs

Voor € 60,- per seizoen bent u Liefhebber van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Voor € 30,- extra per seizoen kan uw partner die op hetzelfde huisadres woont ook Liefhebber worden.
 

Waar wordt uw bijdrage aan besteed?

• Renovatie Concertgebouw De Vereeniging
• Talentontwikkeling en cultuureducatie
• Bijzondere voorstellingen en concerten

 

Nieuwsgierig hoe De Vereeniging er nu uitziet? Wilt u een uniek kijkje nemen achter de schermen? En ervaren hoe het is om op het podium van de Grote Zaal te staan? Wij organiseren het hele seizoen door rondleidingen in onze gebouwen. Wilt u zien wat er gebeurt met uw bijdrage? Meld u aan voor een rondleiding. Meer informatie op onze rondleiding-pagina.

 

Als Liefhebber heeft u verschillende voordelen zoals:

• Met de start van de voorverkoop voor het nieuwe seizoen krijgen Liefhebbers voorrang met bestellen (twee dagen eerder dan de reguliere verkoop)
• Een uitnodiging voor een bijzondere voorstelling met speciaal randprogramma voor Liefhebbers
• U wordt door middel van een speciale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens de renovatie.

  

De spelregels

• Uw bijdrage en de bijbehorende voordelen gelden voor een seizoen, van 1 mei tot 1 mei. U blijft Liefhebber totdat u opzegt; dit kan elk jaar voor 1 april. We herinneren u er jaarlijks aan dat u uw lidmaatschap kunt stopzetten. Wilt u uw lidmaatschap beëindigen dan is een e-mail naar geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl voldoende.
• Uitnodigingen, zoals voor de feestelijke rondleiding en borrel, geldt voor 1 persoon, tenzij u samen met uw partner Liefhebber bent, dan bent u uiteraard samen welkom.

 

Vragen, opmerkingen, suggesties? Neem contact met ons op via emailadres geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl of bel naar 024 – 3810943.

 

Heeft u geen interesse om Liefhebber te worden, maar wilt u wel Stadsschouwburg en De Vereeniging steunen? Dan kunt u ook donateur worden met een éénmalige of structurele donatie. U kunt eenmalig doneren bij het kopen van theater- en concertkaarten. Wilt u structureel doneren neem dan contact op met geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl

 

Fiscaal aantrekkelijk

Een eenmalige of structurele gift is voor u fiscaal aantrekke­lijk omdat wij een ANBI Cultuur-status hebben. Een eenmalige gift en een periodieke gift verdeeld over minimaal vijf jaar, zijn geheel of gedeeltelijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De Rijksoverheid wil giften aan cultuur stimuleren voor een periode van vijf jaar.

Neem voor meer informatie contact op via emailadres geef@stadsschouwburgendevereeniging.nl Wij sturen u graag informatie over de fiscale mogelijkheden betreffende donaties en legaten.

 

Vrienden van De Vereeniging

Wilt u meehelpen ons Nijmeegse culturele erfgoed te bewaren? Dat kan door lid te worden van de Vereniging Vrienden van Concertgebouw De Vereeniging. Doelstelling van de Vrienden is de instandhouding van dit prachtige monument. De Vrienden hebben de afgelopen jaren veel verbeteringen aan het gebouw geïnitieerd of financieel ondersteund en zijn nauw betrokken bij de renovatie van De Vereeniging, de komende jaren.
Als u als (concert)bezoeker het gevoel deelt dat De Vereeniging een uniek gebouw is en u wilt hieraan een bijdrage leveren, word dan Vriend van Concertgebouw De Vereeniging. Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.vriendenvereeniging.nl