Over ons

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging zijn de grootste podia van Nijmegen in het hartje van de stad. Jaarlijks programmeren wij ruim 250 voorstellingen en concerten. Daarnaast vinden er tientallen zakelijke evenementen plaats, zoals congressen. Wij houden van goed theater en willen dat zoveel mogelijk mensen laten zien. 

 

Raad van Toezicht

Stichting Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is ingericht volgens het Raad van Toezicht Model. Het bestuurlijke proces is in handen van directeur-bestuurder Eva Middelhoff, het toezicht wordt uitgevoerd door de Raad van Toezicht. Samenstelling raad van toezicht:

Leo Pot
Leo Pot
hoofdfunctie: consultant & interim manager
René Noppeney
René Noppeney
Hoofdfunctie: Global Director Products & Innovation RoyalHaskoningDHV
Lilian van der Velden
Lilian van der Velden
hoofdfunctie: organisatie adviseur, coach, trainer Caleidoscoop adviesbureau voor Personeel & Organisatie
Stef Collignon
Stef Collignon
Hoofdfunctie: directeur Amerborgh International N.V.
Steven Bartels
Steven Bartels
Hoofdfunctie: hoogleraar burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen

Comité van aanbeveling

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging wordt ondersteund door een comité van aanbeveling. Hierin hebben de volgende mensen zitting:

 

Dhr. H.M.F. Bruls
Dhr. H.M.F. Bruls
Burgemeester - Gemeente Nijmegen
Dhr. E. D'Hondt
Dhr. E. D'Hondt
voorzitter
Mw. C. van Beek
Mw. C. van Beek
Raad van Bestuur - Radboudumc
Dhr. A.A.M. van Agt
Dhr. A.A.M. van Agt
Comité van Aanbeveling - Nijmegen Cultuurfonds
Dhr. J. Willemstein
Dhr. J. Willemstein
Stichting de 4daagse
Dhr. F.J.M. Boeijen
Dhr. F.J.M. Boeijen
Nijmeegse artiest/muzikant

Missie

Een in de stad en regio sterk aanwezige organisatie met twee prachtige podia voor muziek, theater, dans en een brede maatschappelijke functie. Uitgaanscentra van de stad, gekoppeld aan allure, gastvrijheid, professionaliteit, innovatie en regionale aantrekkingskracht. Waar de bezoeker centraal staat en wordt verleid en geprikkeld. Waar een avond uit een beleving is, met een hoog kwaliteit- en serviceniveau. Een Stadsschouwburg en Concertgebouw waar Nijmegen en haar inwoners trots op kunnen zijn.
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.