Programma 22-23: hier komt Nijmegen samen!

Voor het eerst sinds lange tijd presenteert Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging weer een uitgebreid seizoen, met verhalen voor iedereen en spannender dan ooit. Hier komt Nijmegen samen!

Een programma met grote namen als Theo Maassen, Ilse DeLange, Club Guy & Roni, De Alex Klaasen Revue (Snowponies), The Prom (o.a. Pia Douwes) én Verdriet is het ding met veren van Theater Rotterdam (met o.a. Jacob Derwig).

Met familie gezellig naar een musical, met vrienden onbedaarlijk lachen om stand-up comedy, met je leesclub naar een ontroerende toneelvoorstelling of met de overburen naar een overdonderend klassiek concert: bij Stadsschouwburg en De Vereeniging komt Nijmegen samen.

veelkleurig programma 2022-2023 – actueel aanbod op website

Maarten van Erp, sinds maart 2022 hoofd programma en publiek, is blij met het programma-aanbod voor het komende seizoen:

“Ik ben trots op het programma dat we vandaag presenteren. Met voor ieder wat wils; van grote musicals tot intieme concerten en alles daartussen in. Actuele en maatschappelijke thema’s komen terug in onze programmering en we vertellen de verhalen van en voor de stad.

Het is ondoenlijk om uit ruim 200 voorstellingen een paar pareltjes eruit te lichten. Mijn advies; wees nieuwsgierig, ga op avontuur en laat je verrassen!”

Het programma-aanbod blijft in beweging: ook gedurende het seizoen boeken de programmeurs nog diverse nieuwe voorstellingen en concerten bij. Kijk hier voor het complete en actuele aanbod.