Amateur Kunst Manifestatie

De 32e editie van de Amateurkunstmanifestatie komt eraan! Een bonte verzameling amateurkunstwerken zal de wanden van de foyers in Stadsschouwburg Nijmegen weer tot leven wekken. 

inschrijving

  • De inschrijving start donderdag 1 december '22, online via deze link of via een papieren formulier verkrijgbaar bij de kassa (kassa in De Vereeniging, vanaf 11.00 geopend).
  • De inschrijving stopt bij 120 werken (en uiterlijk op 15 december '22).
    Maximaal 1 werk per deelnemer. Materiaal en afmetingen: alles kan.
  • Vanwege de vernieuwde inrichting van de Stadsschouwburg is er voor minder kunstwerken plaats. Daarentegen zijn de foyers erg gezellig geworden en zullen de kunstwerken daar alleen maar  bijdragen aan die sfeer!
  • In verband met de veiligheid (zonder Theatercafé verblijven er rondom de voorstellingen veel mee gasten in de foyers) kunnen we niet anders dan  beelden/3-dimensionaal-werk alleen beperkt toe te laten (inschrijving mogelijk maar we bekijken elke inschrijving even afzonderlijk).
  • Jouw inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
  • Zoals afgelopen jaar beloofd (toen de manifestatie geen doorgang kon vinden) geven we kunstenaars die zich voor die editie hadden ingeschreven voorrang op de huidige inschrijving. Ook hiervoor geldt echter: tot het maximum van 120 werken binnen is óf tot uiterlijk 15 december '22!
  • Inleveren van de werken is (alleen) mogelijk op woensdag 4 januari '23 (tussen 9.30 en 18.00 uur).

feestelijke opening 

De feestelijke opening en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 13 januari '23 om 15.30 uur.
De Stadsschouwburg is vanaf 14.30 uur al open voor de bezoekers van deze opening.

openingstijden expo

Vanwege de verhuizing van de dagkassa van de Stadsschouwburg naar De Vereeniging zijn de openingstijden aangepast. De expositie is te bekijken op elke zondagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur (vanaf zondag 8 januari t/m zondag 12 februari). Zondag 29 ivm een middagvoorstelling slechts tot 15.00 uur.

ophalen werken

Het ophalen van de werken is (alleen) mogelijk op maandag 13 februari tussen 9.30 en 18.00 uur.

heb je vragen?

Bij vragen stuur even een mailtje naar expo@sedv.nl.