De Stefaantjes (foto Marcel Krijgsman)

Podium voor de Stad

Zondag 5 maart a.s. vindt de zesde editie plaats van Podium voor de Stad: een eendaags muziekfestival voor amateurmusici uit Nijmegen en de wijde omtrek. 

Dit jaar klinkt niet alleen klassieke muziek, maar zijn er ook optredens van bandjes, volksmuziekgroepen en jazz-ensembles. De Vereeniging bruist van muziek! Ruim 30 muziekensembles trakteren de luisteraars op gratis mini-concerten in de drie zalen van De Vereeniging én in het restaurant. Een tipje van de sluier: Balkankoor Kitka, Mawteni Foundation, Room 29, Balalaika Ensemble Iwoesjka, Philharmonie Nijmegen, Popkoor Switch, Keizerstad Jeugdorkest en De Stefaantjes.

Het programma start om 11.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Het restaurant is de gehele dag geopend voor lunch, borrel en diner. Kom genieten van mooie muziek en gezelligheid!

In de afgelopen jaren groeide Podium voor de Stad uit tot een succesvol festijn met honderden bezoekers. Er is een doorlopend programma en bezoekers kunnen de hele dag binnenlopen. Het programma kwam tot stand in samenwerking met de Vrienden van de Stadsschouwburg en De Vereeniging.