Vier de feestdagen in De Vereeniging

De Vereeniging is de ideale locatie om uw relaties en/of medewerkers bij elkaar te laten komen voor een sfeervolle kerstborrel. Een kerstborrel organiseren is dé ideale gelegenheid om samen met uw medewerkers, relaties en leveranciers de start van de feestdagen te vieren en te proosten op het afgelopen jaar en natuurlijk het komende jaar!

Ons moderne Grand Café Restaurant maar ook onze unieke zalen bieden plaats aan kleine en grote gezelschappen. Maak van uw kerstborrel een bijzondere kerstborrel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u het feest uitbreiden met een voorstelling of concert of een heerlijk diner. We bespreken graag wat er mogelijk is om het jaar op een speciale manier af te sluiten.

Wij bieden bijvoorbeeld deze borrel-arrangementen:
Feestelijk borrelarrangement € 18,50 per persoon
2 uur durende borrel* met 4 borrelhapjes per persoon. Voorafgaand mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een vergaderzaal.

Feestelijk borrelarrangement de luxe € 26,50 per persoon
Ontvangst met prosecco en amuse van de chef. Een 2 uur durende borrel* met 4 luxe hapjes per persoon. Voorafgaand mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een vergaderzaal.

* Frisdranken, verse sappen, wijnen, bier en binnenlands gedestilleerd.

Andere wensen?
Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat. 

Samen met ons naar alle mogelijkheden kijken? Bel (024-3608135) of mail onze afdeling Evenementen en Verhuur. 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie