Onze programmeurs stelden een prachtig programma samen waar de vonken vanaf spatten. De artiesten en gezelschappen zijn er klaar voor, onze mooie zalen zijn op orde gebracht. 


Bekijk hier onze agenda voor september tot en met december. Klik op de tegels voor meer informatie en tickets. Hopelijk tot binnenkortl ♥

agenda september/oktober

 • Janne & de Vogels

  Janne Schra
  Nederlandstalige chansons
  vr 24 sep ’21

  Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw én voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy. Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk. 

 • Ghalia Benali & Romina Lischka

  Call to prayer
  Music Meeting @ Concertgebouw De Vereeniging
  wo 29 sep ’21

  Religieuze extase waarin Oost en West versmelten
  Voor dit bijzondere project ging Ghalia Benali – die met Romeo en Leila al eerder een muzikale brug sloeg tussen Arabische en Europese traditie en diepe indruk maakte met haar eerbetoon aan Oum Kalthoum – de samenwerking aan met gambiste Romina Lischka, gepokt en gemazeld in de vroege barokmuziek.

 • Jelmer de Moed

  Dutch Classical Talent
  zo 3 okt ’21

  Tip: ben je fan van DCT? Boek de hele serie van 5 concerten en betaal € 60,- i.p.v. € 75,-.

  Op allerlei manieren gaat Jelmer de Moed dialogen aan: met zijn dubbelgangers, zijn spiegelbeeld, zijn eigen schaduw, met de ruimte om hem heen en zijn innerlijke zielenroerselen. Dat kan alleen als je op een listige manier gebruikmaakt van de techniek en de klarinet geen geheimen voor je kent.  

 • Kunst der Fuge

  Nederlandse Bachvereniging
  licht, klank en ruimte
  wo 6 okt ’21

  Bach bouwde met Die Kunst der Fuge één muzikaal thema uit tot een werk van ruim een uur, waarin het thema wordt omgekeerd, gedraaid, vergroot en verkleind. Dit intrigerende muziekstuk wordt uitgelicht met lichtkunstenaar Folkert Uhde. Speciaal voor deze productie maakte Shunske Sato een eigen instrumentatie, waarin de veelkleurigheid van het werk én de Nederlandse Bachvereniging weerklinkt.

   

 • Wim Daniëls

  Koken met taal
  za 9 okt ’21

  Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is taalexpert en graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok, die in zijn voorstelling Koken met taal laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal.

 • Die Zauberflöte & Die Schauspieldirektorin

  Orkest van de Achttiende Eeuw
  zo 10 okt ’21

  Het Orkest van de Achttiende Eeuw, dirigent Kenneth Montgomery, regisseur Alexander Oliver en toneelschrijver Don Duyns hebben de handen ineengeslagen voor een wel heel bijzondere voorstelling: Die Zauberflöte & Die Schauspieldirektorin.

 • Nederlands Kamerkoor

  Ester
  do 14 okt ’21

  Het Nederlands Kamerkoor zet in Ester oude én moderne powervrouwen centraal. Inspiratiebron vormt de Bijbelse figuur Ester, een oeroud icoon van empowerment, die het Joodse volk redde van genocide door het heft in eigen hand te nemen. Het koor wordt geleid door de slag van de Sloveense dirigent Martina Batič, in samenspel met de elektronische klanken van de Iraans-Amerikaanse turntable artist Shiva Feshareki.

 • Een zorg voor later

  Wat we doen & Zouka Media
  za 16 okt ’21

  Wie zorgt er voor jouw ouders? Iedereen wil het beste voor zijn of haar ouders. Je wilt er zijn zoals zij er voor jou waren, maar tegelijkertijd wil je niet opgezadeld worden met een full time zorgtaak. In Nederland hebben we een zorgsysteem dat hier rekening mee houdt. Maar dit systeem werkt lang niet altijd. En lang niet voor iedereen. 

 • Het Veterstrikconcert (4+)

  De Grote Haay
  nijmeegse kinderboekenweek
  zo 17 okt ’21

  Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken dat bol staat van oude bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’ afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’  en liedjes die hij schreef voor Kinderen voor Kinderen, Herman van Veen, de orkestvoorstelling van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.


  De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals).


  De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow – Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

   

 • Het Prinsensprookje: Het Hele Verhaal (6+)

  za 23 okt ’21

  Dit is het sprookje van Harrie. 
  Harrie is een prins en moet, zoals een behoorlijke prins dat doet, trouwen. Met Rosa welteverstaan. Maar Rosa ruikt niet lekker, bovendien houdt zij alleen van meisjesdingen. Dat kan anders, denkt Harrie. Dus start hij zijn zoektocht naar De Liefde, inclusief zwaardgevecht en kus.

 • Henk Poort en de Helden (reprise)

  Henk Poort
  za 23 okt ’21

  Na het succes van Henk Poort en de Helden het afgelopen theaterseizoen kon een reprise niet uitblijven. Tijdens Henks deelname aan het immens populaire TV-programma Beste Zangers gingen zijn versies van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence viral. Niemand kan meer om Henk Poort heen en daarom is hij terug in het theater!

 • Namasteetjes

  Martine Sandifort
  do 28 okt ’21

  Martine Sandifort, Nederland’s top comédienne is bekend van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jarenlang een succesvol duo met zowel Alex Klaasen als Remko Vrijdag.

 • Cabarestafette

  vr 29 okt ’21

  Ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van één! Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. 

 • Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  regie Pieter Kramer
  za 30 okt ’21

  Het toneelstuk ‘The curious incident of the dog in the nighttime’ won vele prijzen. Nu is er een Nederlandstalige versie. Regisseur Pieter Kramer (o.a. familievoorstellingen Ro Theater) toont met deze voorstelling een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen.

 • Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

  regie Pieter Kramer
  zo 31 okt ’21

  Het toneelstuk ‘The curious incident of the dog in the nighttime’ won vele prijzen. Nu is er een Nederlandstalige versie. Regisseur Pieter Kramer (o.a. familievoorstellingen Ro Theater) toont met deze voorstelling een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen.

 • Kamermuziek Concours Gelre

  zo 19 sep ’21

  Kamermuziek Concours Gelre is een gloednieuw en uniek landelijk concours dat ensembles de mogelijkheid geeft zich te presenteren voor een vakjury. Wil jij talenten van de toekomst zien strijden om de hoofdprijs? Of hou jij gewoon van klassieke muziek? Kom zondag 19 september naar de finale in De Vereeniging.

  • zo 19 sep ’21 13:30 - 17:30
   geweest
  • zo 19 sep ’21 13:30 - 17:30
   geweest

agenda november

 • Vrijdag

  Toneelgroep Maastricht
  wo 3 nov ’21

  Vrijdag van Hugo Claus is één van de meest ontroerende toneelteksten uit het Nederlandse taalgebied. Een zinderend gezinsdrama over schuld en vergeving, een aangrijpende zoektocht naar liefde en verzoening. In een regie van Michel Sluysmans brengt Toneelgroep Maastricht dit meesterwerk in het najaar van 2021 naar de Nederlandse theaters. En de cast is onweerstaanbaar. Vrijdag wordt gespeeld door Fedja van Huêt, Anniek Pheifer, Sander Plukaard en Frieda Barnhard.

 • 100 jaar Piazzolla

  Carel Kraayenhof Quartet
  do 4 nov ’21

  Carel Kraayenhof, bandoneonist, componist en arrangeur, is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van onze tijd. Hij leerde de kneepjes van het vak door zijn lange samenwerking met Astor Piazzolla. Met de theatervoorstelling ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar.

 • Laura Jansen

  We Saw A Light
  zo 7 nov ’21

  Het leven van Laura Jansen krijgt na terugkomst van een internationale wereldtournee in 2015 een onverwachte wending wanneer ze begint met een avond vrijwillig vluchtelingen opvangen op Amsterdam Centraal. Dit leidt al snel tot een trip naar het Griekse eiland Lesbos op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis waar ze uiteindelijk niet 10 dagen maar 3 jaar verblijft.

 • Behind The iMASQ

  Xclusiv Company
  wo 10 nov ’21

  In Behind The iMASQ vertellen dansers openlijk over de mentale ziekte depressie en tonen zij (hun) worstelingen met; onmacht, emoties, stigma’s, sociale druk en (zelf)afwijzing

 • Orkater

  De vreemdeling
  do 11 nov ’21

  De Vreemdeling is een reconstructie van deze roadtrip door de Sahara. Een verhaal over de vriendschap tussen een Algerijn en een Nederlander. Maar ook over de koloniale geschiedenis van Europa en de verloren onschuld van het Europees migratiebeleid dat ver weg, in de Sahel, haar eigen grenzen overschrijdt.

 • 50 jaar Introdans

  Tutti
  di 16 nov ’21

  Introdans presenteert met Tutti twee absolute publieksfavorieten als jubileumcadeau. Het gezelschap viert het 50-jarig bestaan, een gouden feest, met alle dansers in balletten van Sidi Larbi Cherkaoui en Mauro Bigonzetti en de geweldige zangers van A Filetta en Assurd.  
   

 • Symfonieorkest Nijmegen

  Jubileumconcert 2.0
  di 16 nov ’21

  Een jaar later dan gepland brengt  Symfonieorkest Nijmegen alsnog zijn jubileumprogramma, met een opdrachtstuk van Niels Hak. De jonge wereldster Noa Wildschut soleert in Sibelius’ geliefde vioolconcert. 

   

 • Boys won't be boys

  o.l.v. Rikkert van Huisstede
  programma van de stad
  vr 19 nov ’21

  Deze voorstelling is onderdeel van Programma voor de stad en zal plaatsvinden in De Lindenberg.

  BOYS WON’T BE BOYS is een wervelende collage van jongens en mannen*. Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen in wisselende samenstelling over hun persoonlijke levens. Want het is stoer om je (als man) kwetsbaar op te stellen. Mannelijkheid is iets waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Homo, hetero, man, vrouw of anders, iedereen verhoudt zich tot wat er van mannen (en vrouwen) wordt verwacht. Het is daarom gek dat nadenken over ‘gender’ wordt gezien als iets voor gemarginaliseerde groepen. Is het niet juist succesvol om als man je mannelijkheid te bevragen?

  * waar wij de termen mannen/jongens gebruiken bedoelen we een breed scala aan mensen.

 • Racoon

  Theatertour 2021
  vr 19 nov ’21

  Dit najaar tourt de Zeeuwse band Racoon langs theaters in het hele land. Met een gloednieuw album op komst combineren ze klassiekers als Liverpool Rain, No Mercy, Love You More en Oceaan met nieuwe Nederlandstalige liedjes. 

 • Oudejaars 2021 – Het Jansen Vaccin

  Dolf Jansen
  za 20 nov ’21

  Het Jansen Vaccin is de 32e Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen, en ja, dat is best veel en, nee, voorlopig krijgt niemand hem stil. Plus voor hem is natuurlijk geen enkele functie elders te bedenken.. 

 • Still Collins

  do 25 nov ’21

  Elke dag horen we op de radio wel muziek van Phil Collins of Genesis.
  De overgetelijke songs die we allemaal onmiddellijk herkennen!

  De stem van zanger Sven Komp is niet van echt te onderscheiden van die van Phil Collins. Samen met zes andere topmuzikanten brengt hij een spectaculaire show met repertoire van Phil Collins, Genesis en Peter Gabriel.

 • De Bourgondiërs. Ons spannende oerverhaal.

  Bart Van Loo
  di 30 nov ’21

  Met De Bourgondiërs schreef Bart Van Loo een ongeziene voltreffer: meer dan 150.000 verkochte exemplaren, lyrische recensies en één van de best beluisterde podcasts uit de Lage Landen. Om zijn zegetocht in stijl af te sluiten bewerkte meesterverteller Van Loo zijn oerverhaal tot een uniek stuk verteltheater. 

agenda december

 • Cello Octet Amsterdam & Maya Fridman

  Severade
  wo 1 dec ’21

  De signatuur van de jonge Oekraïense componist Maxim Shalygin is gedoopt in de aarde van Schnittke met vertakkingen naar spiritualiteit en filosofie. Zijn artistieke taal sluit helemaal aan op de wereld van Fridman. In Shalygins nieuwe werk ontmoet de intuïtieve folklore uit het oosten de rationele kunstopvatting van het westen. Temidden van het fenomenale Cello Octet Amsterdam speelt en zingt Fridman op deels speciaal voor dit concert ontwikkelde instrumenten door Rob van der Broek. Hier komen die elementen samen die Fridman maken tot wie zij is: Rusland, spiritualiteit, Europa, het experiment, haar zangstem en vooral de samenwerking met dierbare vrienden.

 • Wrak

  Fadua El Akchaoui
  Coproductie ROSE stories & Toneelgroep Oostpool
  wo 1 dec ’21

  Actrice en theatermaker Fadua El Akchaoui, onder andere te zien in de hitvoorstelling Melk & Dadels en de bioscoopfilm Meskina, neemt je in WRAK mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven. Via auto’s, klootzakken en onzekerheden gaat ze in deze humoristische ‘coming-of-age’, onder regie van Daria Bukvić, op zoek naar zichzelf. 

 • Animato Kwartet

  Dutch Classical Talent
  zo 5 dec ’21

  Tip: ben je fan van DCT? Boek de hele serie van 5 concerten en betaal € 60,- i.p.v. € 75,-.

  ‘Vier topspelers met een bruisende energie, ze pakken je in vanaf de eerste noot! Het kwartet staat in dienst van elkaar en de muziek en is de grote belofte van de Nederlandse strijkkwartetten.’ (juryrapport Dutch Classical Talent)

 • Nienke Plas

  Van de hak op de tak (reprise)
  di 7 dec ’21

  Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater.

 • The Wall 40 Years (1979-2019)

  Pink Floyd Project
  do 9 dec ’21

  In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

 • Casablanca

  Scapino Ballet
  vr 10 dec ’21

  De film Casablanca met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart in de hoofdrollen geldt als een van de beste films ooit. Choreograaf Ed Wubbe gebruikt het verhaal van de Hollywoodklassieker uit 1942 als basis voor een beeldende voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld. 
   

 • Toonkunstkoor Nijmegen

  Messiah (Händel)
  vr 10 dec ’21

  De Messiah is Händels meest bekende werk en hele feestelijke muziek, passend bij de kerstperiode. 
  Vol inspiratie componeerde Händel de volledige Messiah in slechts drie weken tijd. 
  Het verhaal gaat dat hij was bevangen door een soort goddelijke inspiratie. Hij werkte bijna aan één stuk door en schijnt na het voltooien van het beroemde ‘Hallelujah‘ te hebben uitgeroepen dat hij de hemel voor zich had gezien. Laat je meevoeren in deze schitterende muziek.

 • Casablanca

  Scapino Ballet
  za 11 dec ’21

  De film Casablanca met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart in de hoofdrollen geldt als een van de beste films ooit. Choreograaf Ed Wubbe gebruikt het verhaal van de Hollywoodklassieker uit 1942 als basis voor een beeldende voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld. 
   

 • NDT1

  Woven State
  ma 13 dec ’21

  William Forsythe (VS) veroverde de danswereld met zijn innovatieve en dynamische benadering van de kunstvorm wat hem in de internationale schijnwerpers zette. Woven State markeert een hernieuwing van de relatie met Forsythe in een drieluik van werken. 

 • The future is not what it used to be

  Panama Pictures
  Een ode aan het ongewisse en onvoltooide
  wo 15 dec ’21

  Choreograaf Pia Meuthen en haar performers maken met The Future is not what it used to be een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Ze tonen een wereld die op losse schroeven lijkt te staan. Zwevende objecten vormen een surrealistisch en poëtisch universum. Op afgebrokkelde fragmenten, gestold in de tijd, balanceren de performers hoog in de lucht.

 • Hou dat vast

  Veldhuis & Kemper
  do 16 dec ’21

  “De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer.  

  Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is...

 • Nijmeegs Studentenorkest

  do 16 dec ’21

  Het Nijmeegs Studentenorkest onder leiding van Pim Cuijpers openen dit concert met Dances from Galanta van de Hongaarse componist Zoltán Kodály. Daarnaast staan het geliefde gitaarconcert van Rodrigo en Mendelssohns Schotse Symfonie op het programma.

   

 • Arno Schuitemaker

  The Way You Sound Tonight
  za 18 dec ’21

  “The Way You Sound Tonight is een van die theaterervaringen waarvan je verlangt dat die eeuwig voortduurt. Schuitemaker slaagt erin alle elementen te laten kloppen.” – VSCD Jury.

  The Way You Sound Tonight ontving in oktober 2019 de Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie.

 • Vox Luminis

  Kerst vóór Bach
  kerstconcert
  zo 19 dec ’21

  Omdat er naast het Weihnachtsoratorium nog zoveel briljante barokmuziek is om donkere decemberdagen te verlichten, dook Vox Luminis voor dit kerstprogramma in liedrepertoire van vóór Johann Sebastian. 

 • Lichter dan ik

  van de makers van De tolk van Java
  Korthals Stuurman Theaterproducties presenteert
  di 21 dec ’21

  Twee jaar geleden waren de reacties van zowel pers als bezoekers op de voorstelling De tolk van Java overweldigend. Dezelfde makers brengen opnieuw een voorstelling waarin de onderbelichte kant van de Nederlandse koloniale overheersing centraal staat, Lichter dan ik, geschreven door Dido Michielsen, is het aangrijpende verhaal van een jonge vrouw die de standenmaatschappij van Indonesië wil ontvluchten en haar eigen pad kiest.

 • Kerst met Matangi & Maarten Koningsberger

  wo 22 dec ’21

  Kerst is de tijd van kerstbomen, lichtjes en gezelligheid. Maar het is ook een tijd van bezinning, reflectie en bij elkaar zijn. beide aspecten komen aan bod in dit kerstprogramma. Maarten Koningsberger en het Matangi Quartet brengen sfeervolle kerstverhalen en kerstliederen in verschillende talen en stijlen. Variërend van ‘An das Christkind’ van Engelbert Humperdinck tot ‘Sleighride’ van Leroy Anderson en van ‘God rest ye merry gentlemen’ tot ‘Jingle Bells’. Hoogtepunt van het programma is het tweeluik van ‘Een Witte Kerst’ van Godfried Bomans, voorgelezen door Maarten en het lied ‘Kerstlied door het hele jaar’ van Jules de Corte.

 • Uitgesproken

  Marc-Marie Huijbregts
  do 23 dec ’21

  Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts.

 • Bachkoor Nijmegen

  Weihnachtsoratorium (J.S. Bach)
  do 23 dec ’21

  “Jauchzet, frohlocket, auf preiset die Tage!” Het ‘Weihnachtsoratorium’ van Johann Sebastian Bach is in de aanloop naar Kerst steeds opnieuw een bijzondere ervaring. Bachkoor Nijmegen brengt, samen met solisten,
  een selectie uit de zes cantates. The Utrecht Company of Music onder leiding van Karel Demoet verzorgt de begeleiding.

 • Frommerkerst

  Frommerman en Annegreet van Bergen
  vr 24 dec ’21

  Een stemmig programma als opmaat naar kerst. De zangers van Frommermann en bestsellerauteur Annegreet van Bergen voeren je mee naar de kerstsfeer van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. 
  Een concert met hartverwarmende muziek van onder meer Hugo Wolf, Ivo de Wijs, Max Reger, Ella Fitzgerald en Joop Stokkermans. Deze kerst zorgt niet alleen de kerstboom voor een lichtpuntje! 

 • Sven Ratzke

  Kerstspecial
  zo 26 dec ’21

  Laat je op tweede kerstdag verrassen door Sven Ratzke. In zijn kerstspecial zal het flonkeren en glinsteren en brengt Sven een mix van modern vaudeville, waarin verschillende muziekstijlen samenkomen.

 • Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

  Prentenboekjesfestival
  di 28 dec ’21

  ‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

 • André, het astronautje 4+

  Het prentenboekjesfestival
  di 28 dec ’21

  Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

 • Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

  Prentenboekjesfestival
  di 28 dec ’21

  ‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

 • André, het astronautje 4+

  Het prentenboekjesfestival
  di 28 dec ’21

  Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Bovenstaand programma betreft de nieuw bijgeboekte voorstellingen en concerten in het najaar.

Voor het complete overzicht, met programma's die reeds in verkoop waren of doorgeschoven in verband met covid19, én programma's die reeds in verkoop zijn voor 2022: klik hier

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen