foto: Jimmy Israel

Vacature specialist podiumtechniek (licht)

 

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging is op zoek naar een

Specialist podiumtechniek (audiovisueel) m/v/x

(24 - 32 uur per week)

Over onze organisatie
Aan het Keizer Karelplein staan twee prachtige monumentale podia, iconen van de stad Nijmegen. De Stadsschouwburg behoort tot de grotere theaters in Nederland. Met bijbehorende faciliteiten is de zaal geschikt voor activiteiten waar veel theatertechniek aan te pas komt. Concertgebouw De Vereeniging, een concertzaal met internationale allure en uitstraling en een rijke historie van meer dan 100 jaar, is wereldberoemd vanwege de fantastische akoestiek. Door de grote vlakke vloer, waarvan de stoelen verwijderd kunnen worden, is deze zaal multifunctioneel.

Functie
Voor ons team van podiumtechnici zijn wij op zoek naar een specialist podiumtechniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en andere evenementen. Je beschikt over een goede basiskennis van alle disciplines van podiumtechniek en hebt een specialisatie op het gebied van licht. Voor de werkvoorbereiding voer je overleg met bespelers. 

Wie ben jij?
Je hebt een relevante opleiding gevolgd op minimaal MBO niveau en bent bij voorkeur gecertificeerd. Je bent mede verantwoordelijk voor het gebruik en het onderhouden van podiumtechnische installaties
en je adviseert over de aanschaf en vervanging daarvan. Uiteraard zorg je in je werk voor de nakoming van Arbo-voorschriften.

Wat bieden wij jou?
Kwaliteit leveren kan alleen als de sfeer binnen het team goed is. Samen plezier hebben in je werk en op de werkvloer is daarom erg belangrijk. We proberen er alles aan te doen om een fijne werksfeer te creëren. Stadsschouwburg en De Vereeniging hanteert de cao Nederlandse Podia. Deze functie is gewaardeerd op functieniveau 5 van de cao. Inpassing in de salarisschaal vindt plaats afhankelijk van opleiding en werkervaring. Voor meer informatie, kijk op www.caonederlandsepodia.nl. In eerste instantie krijg je een jaarcontract aangeboden.

Hoe kun je reageren?
Stuur een mail met CV en motivatiebrief naar personeelszaken@sedv.nl ter attentie van Sanne Verschoor.
Voor meer informatie kun je ook mailen naar bovenstaand mailadres of bellen naar John Heijmen 06-36118590. 

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, herkomst, cultuur, leeftijd, gender, seksuele geaardheid, geloof ) is onze ambitie met prioriteit. We streven naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.