Vacature stagiaire evenement & verhuur

 

Stadsschouwburg en De Vereeniging is op zoek naar een

Stagiaire evenement & verhuur m/v/x

(36 uur)

Over onze organisatie
Aan het Keizer Karelplein staat een prachtige monumentale Stadsschouwburg als podium van de stad. Daartegenover staat één van de iconen van Nijmegen, De Vereeniging, een concertzaal met internationale allure en een rijke historie van meer dan 100 jaar. De Stadsschouwburg behoort met 900+ stoelen tot de grotere theaters in Nederland en zal de komende jaren in fases worden gerenoveerd. Onze podia trekken met 250 voorstellingen, concerten, festivals en congressen circa 255 duizend bezoekers per jaar. Er ligt een grote ambitie om voor en met de stad en de regio programma’s te maken en relevant te zijn voor een breed en divers publiek.

Functie
Wij zoeken een stagiaire voor onze afdeling Evenementen & Verhuur. Dit is een afdeling die nauw samenwerkt met diverse lagen binnen de organisatie, zoals de techniek, horeca, keuken en evenementenbegeleiders. In deze functie ondersteun je de gehele afdeling en ben je echt onderdeel van het team.

De ene dag maak je offertes, ben je aanwezig bij contractbesprekingen en neem je de telefoon aan, terwijl je een andere dag bezig bent met uitzoeken van meubilair/aankleding of het maken van draaiboeken. Soms help je mee met een zaalombouw of draai je mee met een evenement. Je bent dus nauw betrokken bij de voorbereiding en organisatie van grote en kleinschalige evenementen. De ene dag is dat een vergadering
met een lunch voor 30 personen, de volgende dag de voorbereiding voor de Zevenheuvelenloop of de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van de Gemeente Nijmegen voor 1000 personen.

Je krijgt als stagiaire vanzelfsprekend begeleiding op de werkvloer, maar wij verwachten ook dat je uiteindelijk zelfstandig taken kunt uitvoeren. Ook vinden wij het belangrijk dat je een leergierige houding hebt, je flexibel opstelt wanneer andere collega’s hulp nodig hebben, communicatief vaardig in woord en geschrift en nauwkeurig bent.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een leerzame stageplek waar je jezelf in korte tijd goed kunt ontwikkelen in een geweldige stad die cultuur hoog op haar agenda heeft staan. Je komt terecht in een fijn en gezellig team met een kantoor in Concertgebouw de Vereeniging aan het welkbekende Keizer Karelplein.

Hoe kun je reageren?
Denk jij na het lezen van de vacature dat dit dé plek is voor jou, stuur dan je sollicitatiebrief met een CV naar zakelijk@sedv.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0243608135 vragen naar Merel van Oirschot.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, herkomst, cultuur, leeftijd, gender, seksuele geaardheid, geloof) is onze ambitie met prioriteit. We streven naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.