What's in the Music - classical music meets fashion

Ragazze Kwartet + afterparty
12 feb ’15
21:00
  • do 12 feb ’15
    21:00 - 22:00
    De Vereeniging Kleine Zaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Parijs, begin 20e eeuw. Prokofjev als Ravel bevinden zich tegelijkertijd in de bruisende lichtstad, waar zowel op het gebied van mode als van muziek geschiedenis wordt geschreven.

Geïnspireerd door de beroemde mode-ontwerpers schrijven de drie componisten hun kleurrijke werken. Het Ragazze Kwartet roept de sfeer op van de culturele broedplaats die Parijs destijds was. Speciaal voor het strijkkwartet ontwerpt de jonge Nederlandse Henriëtte Tilanus vier stijlvolle jurken.
 
Prokofjev  (Strijkkwartet nr.1) Ravel (Strijkkwartet)
viool Rosa Arnold en Jeanita Vriens altviool Annemijn Bergkotte cello Kirsten Jenson
 
 
Afterparty met DJ FANT
Sinds Fant zes jaar geleden zijn dj-vaardigheden met zijn kennis van klassieke muziek vermengt, komen twee liefdes van hem samen. Met een onmiskenbare voorkeur voor de afgelopen ±130 jaar, draait dj Fant in principe alles wat tot de westerse klassieke muziek wordt gerekend en brengt je daarmee in muzikale sferen.
 
 
Lees ook het interview met programmeur Masa Spaan op Nijmegen Cultuurstad

Credits

What's in the music is een samenwerking van Concertgebouw De Vereeniging en de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek.
 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie