Nijmeegs Kinderboekenfeest

met o.a. Pudding Tarzan
zo 18
oktober
  • zo 18 okt
    14:00
    zaal nog niet bekend
    Geweest
Pudding Tarzan is een vrolijke en muzikale familievoorstelling, gebaseerd op het beroemde boek van de Deense schrijver Ole Lund Kirkegaard. De voorstelling vertelt het verhaal van Iwan Olsen. Iwan is nogal klein voor zijn leeftijd en spierballen krijgen wil ook maar niet lukken. Zijn klasgenoten pesten hem hierom en noemen hem Pudding Tarzan. Maar Iwan laat zich niet op zijn kop zitten. Met zijn geweldige gevoel voor humor en zijn rijke fantasie gaat hij de pestkoppen te lijf. Ze zullen nog versteld staan van wat hij allemaal kan!

Tijdens het kinderboekenfeest komen schrijvers Jan Paul Schutten (Raar maar waar) en Jozua Douglas (De verschrikkelijke badmeester) naar de Stadsschouwburg en kun je meedoen aan een fopworkshop en aan de Raar-maar-waar-quiz. Er is een speciale poppenkastvoorstelling over Kolletje (hoofdpersoon uit de boeken van Pieter Feller) en je mag spannende proefjes doen uit het Proefjesboek van Arno Verweij. Ook kun je geblinddoekt een parcours lopen in het MuZIEum en zo ontdekken hoe blinde mensen de wereld ervaren. Kortom, er is van alles te beleven. Leuk als jij erbij bent!

Kijk voor het complete programma op www.nkbf.nl

Het Nijmeegs Kinderboekenfeest is een samenwerking van Stadsschouwburg Nijmegen, de Lindenberg, Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen en m.m.v. de Nijmeegse Kinderboekenwinkel, Dekker van de Vegt en het MuZIEum.
 
excl. pauzedrankje

 

Credits

begeleiding MaxTak tekst Simon van der Geest compositie Helge Slikker regie Hans Thissen spel Marijn Klaver, Cheryl Moenen en Tomer Pawlicki muziek Reint van den Brink, Saskia Meijs en Frederike Maus
 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten