zo 17 apr ’16 10:00 - 17:30

Podium voor de stad

diverse musici (amateurs, (semi-)professioneel) uit Nijmegen en omstreken
17 apr ’16
10:00 - 17:30
  • zo 17 apr ’16
    10:00 - 17:30
    De Vereeniging
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

10.00 - 17.30 uur doorlopende optredens, klik hier voor het tijdschema.
 

In dit jubileumjaar van Concertgebouw De Vereeniging vindt de aftrap plaats van Podium voor de stad: een feestelijk en veelkleurig programma op de podia van de Kleine en de Grote Zaal en in de Annazaal. Nijmeegse musici spelen voor bezoekers uit Nijmegen en omstreken en laten horen hoe muziek leeft en hoe muziek raakt.

Op deze dag zijn er optredens van onder meer Nijmeegse Postharmonie, Popkoor Switch, Flos Campi i.s.m. Nijmeegs Kamerkoor, De Speellieden van Gelre, Mandoline Ensemble Sempre Avanti, Stefaantjes en vele anderen (het optreden van Zangkoor Ton sur Ton gaat helaas niet door wegens ziekte van de dirigent).
De Vrienden van De Vereeniging zijn gevraagd als gastprogrammeurs en hebben het programma samengesteld.

Podium voor de stad 17 april 2016 is een samenwerking van de Vrienden van De Vereeniging en Concertgebouw De Vereeniging  

Bekijk het volledige programma: 

Credits

 
 
 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie