wo 18 mei ’16 20:00

Een avond met Femke Halsema

De Correspondent presenteert
18 mei ’16
20:00
  • wo 18 mei ’16
    20:00
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

“Politiek vergt moed, de bereidheid te falen en af en toe flink in je hemd te staan”, schrijft Femke Halsema in haar politieke memoires Pluche die afgelopen maart 2016 verschenen. Zij verlangt naar mensen die vergezichten durven te schetsen, naar verbeeldingskracht in plaats van angstvisioenen. Naar een politieke lente.

Daarom organiseert online journalistiek platform De Correspondent met Femke Halsema een avond over politiek om blij van te worden. Een avond waarop we gaan praten over onafhankelijke politici (een verhaal van Femke Halsema), constructieve commentatoren (wordt nog bekendgemaakt) en de schoonheid van het compromis (met Maxim Februari). Ook nodigen we voorzitters van politieke jongerenverenigingen uit hun vergezichten voor een nieuw Den Haag te schetsen.
Een avond over politiek waar je niet cynisch maar hoopvol van wordt.

Kom je ook? Koop hier je kaartje.
Een exemplaar van Pluche, de politieke memoires van Femke Halsema, is inbegrepen bij het toegangsbewijs. Je ontvangt het exemplaar op 18 mei in de Stadsschouwburg. Een kaartje kost 22,50 euro voor leden van De Correspondent en 27,50 voor niet­-leden.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie