Tear Gun Theatertour

Blaudzun
vr 1
december
  • vr 1 dec
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Blaudzun keert in kleine bezetting terug naar de basis.
Ism Doornroosje


 

Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak

In 2007, nog voor zijn debuutplaat verscheen, maakte Blaudzun de eerste schets voor het lied ‘Tear Gun’. Bijna tien jaar lang schuurde en schaafde hij aan de ruwe diamant, op zoek naar de perfecte mix van schoonheid, verhaal en emotie. De jarenlange worsteling kreeg een prachtige ontknoping op zijn meest recente album ‘Jupiter II’, deel twee van zijn beoogde trilogie. Tijdens dit theaterconcert keert Blaudzun in een kleine bezetting terug naar hoe hij ooit begon. Zo hoor je niet alleen nummers van zijn nieuwe plaat, maar ook zijn eigenzinnige vertolking van de Tears for Fears-hit ‘Shout’, die hij slechts twee keer eerder live speelde. En natuurlijk dat wonderschone ‘Tear Gun’.

de Volkskrant **** over het album ‘Jupiter II’:
“Het lijkt wel alsof Blaudzun en zijn band hier zelfverzekerder klinken. De liedjes zijn afwisselender en vooral het ritmische fundament van bas en drums is steviger dan ooit. (…) Als ‘Jupiter Part III’, waarvoor Blaudzun iets meer tijd zegt te nemen, nog een paar van dit soort sterke rocksongs bevat, dan heeft hij met zijn ambitieuze trilogie echt iets heel bijzonders gemaakt.”

Er wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop. 

exclusief consumptie
 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten