De Reuzenperzik 7+

Roald Dahl
za 13
januari
  • za 13 jan
    19:00 - 20:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 2 december, maar is vanwege een blessure van een van de hoofdrolspelers verplaatst naar 13 januari.

 

De muzikale en avontuurlijke familievoorstelling ‘De Reuzenperzik’ is een ode aan de verbeelding, waar ontroering, humor, fantasie en spanning samenkomen.

De klassieker van Roald Dahl leert ons dat je alles kunt wat je wilt. Als je er maar in gelooft. Nadat zijn ouders zijn verslonden door een ontsnapte neushoorn groeit James op bij zijn twee gemene tantes. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven volledig. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten, zoals een knorrig Lieveheersbeest, een ijdele Duizendpoot en een stille, maar o zo belangrijke Zijderups. Roald Dahl, dé ambassadeur van het miskende kind in ons allemaal, schreef met ‘De Reuzenperzik’ een verhaal over het overwinnen van je angst voor het onbekende en het kiezen voor jezelf. Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!

Credits

regie en bewerking Madeleine Matzer muziek Helge Slikker spel Marijn Klaver, Stijn Westenend, Margo Verhoeven, Jasper Boeke trailer Saskia van der Linden tekst Roald Dahl decorontwerp Sanne Danz kostuumontwerp Ilse Vermeulen lichtontwerp Catharina Scholten illustratie Quentin Blake
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten