De Familie van Nielie barst van liefde! 6+

Theatergroep Kwatta & Het NJO
23 dec
-
26 dec
Data & tickets
 • za 23 dec
  19:00 - 20:30
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • zo 24 dec
  14:00 - 15:30
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • di 26 dec
  14:00 - 15:30
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest

Bij de Familie van Nielie is er plek voor iedereen en is van alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de familie van liefde soms bijna uit elkaar. ‘De Familie van Nielie’ is het eerste deel van een spannend familie-feuilleton dat vier jaar gaat duren.

Daar is ie dan: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een vader, moeder, broer, zus, oma, een oude hond, een nieuw varken… en de familie wordt almaar groter. De Van Nielies bouwen hun eigen droomhuis, waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de familie op huwelijksreis. Naar Siberië, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of toch naar Venetië? Alles is mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar. Een bruisende voorstelling bomvol liedjes, poppen en livemuziek door musici uit het Nationaal Jeugd Orkest.

Landelijke première met kerst
De Familie van Nielie barst van liefde is het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat vier jaar gaat duren. En wat heel tof is: de landelijke première vindt telkens plaats in Stadsschouwburg Nijmegen. Extra feestelijk, met na afloop een kinderdisco met dj Alain én natuurlijk met de spelers. Kom dus met jouw familie naar de première en vier dit feestje mee.
 
Kun je niet op tweede kerstdag? Ook op 23 en 24 december zijn er voorstellingen en barst de Stadsschouwburg van Liefde!

Credits

Bekijk hier vast de trailer.
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten