TE GAST

Aladdin en de wonderlamp

Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud
18 jan
-
20 jan
Data & tickets
 • do 18 jan
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:15 - Eindtijd 22:45
  Geweest
 • vr 19 jan
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:15 - Eindtijd 22:45
  Geweest
 • za 20 jan
  14:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 15:15 - Eindtijd 16:45
  Geweest
 • za 20 jan
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:15 - Eindtijd 22:45
  Geweest

Een voorstelling vol leugenaars, mafketels en verliefde zotten. Een verhaal over echt jezelf kunnen zijn en het maken van een nieuw begin.

Een verhaal over echt jezelf kunnen zijn en het maken van een nieuw begin.

De NSG Groenewoud presenteert na de succesvolle musicals Hakuna Matata (2005), A little shop of horrors (2010) en Hair (2015) nu de magische en eigentijdse versie van de musical Aladin en de wonderlamp - het eeuwenoude sprookje uit 1001 nacht.

 

De musical vertelt het verhaal van Aladin, een arme jongen die probeert te overleven op de straten van de rauwe stad Agrabah. Jasmine, de dochter van de rijke sultan, probeert te ontsnappen aan het leven in het paleis, vooral nu ze gedwongen wordt te trouwen. Hun paden kruisen elkaar en samen proberen ze te vluchten voor de rechterhand van de sultan. Deze sluwe magiër doet een greep naar de macht, maar heeft Aladin nodig om de magische lamp te vinden. Zonder lamp geen wens, zonder wens geen macht.

 

Met schitterende zang en muziek, spectaculaire dans, fraaie kostuums en een oosters decor is de NSG musical Aladin en de wonderlamp voor jong en oud een onvergetelijke ervaring.

Credits

regie/spel Michelle Schmitz bewerking/vertaling Pieter van de Waterbeemd spel Jorrit Oele dirigent/orkest Robert Bok orkest Collin Hoeve koor/solisten Ronald Pes
 
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.