met Sprookjesafterparty

Hans & Grietje De Musical 4+

zo 21
januari
  • zo 21 jan
    14:00 - 15:25
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Hilarische scenes, een suikerzoet decor en swingende meezingliedjes.

Kom verkleed naar het theater!

Dit eeuwenoude sprookje, over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos, werd al eens door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling. In deze splinternieuwe, kleurrijke versie wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Met de rest van de cast bezorgt zij in hilarische scenes jong en oud tranen van het lachen. Voorzien van een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, wordt ‘Hans & Grietje De Musical’ een familiefeest om gelijk in je agenda te zetten.

 

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

Credits

spel Janouk Kelderman, Esther van Santen, Michael van Hoorne e.a.
 
Sprookjesafterparty
Tijdens dit miniconcert geven de acteurs een swingend optreden in de foyer waarbij de kinderen kunnen meezingen én dansen op de leukste liedjes uit de Van Hoorne Sprookjesmusicals. Ook kun je tijdens de meet & greet intussen ook op de foto met de andere spelers uit de musical.

 
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten