Ro-Theater-familiehit is terug!

Woef Side Story 8+

Theater Rotterdam
do 8
maart
  • do 8 mrt
    19:00 - 21:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:30
    geweest

Romeo en Julia op z’n hondjes
De familievoorstelling Woef Side Story (8+) is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia op z’n hondjes. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd. Maar in een wereld waarin iedereen in hondenhokjes is ingedeeld, mag hun liefde niet bestaan. Is de liefde van Toto en Marina sterker dan het geblaf om hen heen?


 

Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper
Fotograaf: Sanne Peper

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken.

Familiehit bereid volgens nieuw recept
Na de succesvoorstellingen De gelaarsde poes, De zere neus van Bergerac en Lang en gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu de Ro-Theater-familiehit uit 2012/2013 terug in de theaters. Bereid volgens een nieuw recept! Woef Side Story won in 2013 de Zapp Theaterprijs en 5 Musical Awards, waaronder die van Beste Musical.

 

Zwerfhonden en chique viervoeters
Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en chique viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit…

 

Vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch
Volkskrant

Credits

tekst Arjan Ederveen en Don Duyns regie Pieter Kramer liedteksten Alex Klaasen choreografie Daan Wijnands muzikale leiding Boudewijn Ruigrok muziek Fons Merkies regieassistentie Esther Habbema en Luuk Ritmeester (stagiair) dramaturgie Eva Jansen Manenschijn decorontwerp Niek Kortekaas lichtontwerp Niek Kortekaas en Andi Krijgsman kostuumontwerp Sabine Snijders ontwerp kap en grime Cynthia van der Linden ontwerp honden Erik Bosman en Tamar Stalenhoef rekwisieten Juliette Mout advies poppenspel Siem van Leeuwen  casting Saskia Heerkens met Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren, Roel Dirven, Laus Steenbeeke, Charlene Sancho, Danny Westerweel en Daisy Hagendoorn
Productie Theater Rotterdam
 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten