gloednieuwe, educatieve familievoorstelling

Lang geleden

De geschiedenis van Nederland 6+
zo 25
maart
  • zo 25 mrt
    14:00 - 15:05
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Geweest

De familievoorstelling ‘Lang Geleden…’ is gebaseerd op het populaire, gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Met kleurrijke decors, swingende muziek en veel humor komen de belangrijkste en opmerkelijkste verhalen uit onze vaderlandse geschiedenis tot leven. Het publiek komt oog in oog te staan met onder anderen Willem van Oranje en Hugo de Groot.

Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser
Fotograaf: Wim Lanser

Het zal je maar gebeuren! Soms lijkt het bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar alles is echt gebeurd!

 

Van het boek zijn ruim 200.000 exemplaren verkocht en het is niet meer weg te denken uit het basisonderwijs. ‘Lang Geleden…’ maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen. Voorzien van kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en vooral veel humor, komen de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven in deze gloednieuwe theatervoorstelling voor jong én oud.

 

Voorzien van kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en vooral veel humor, komen de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven in deze theatervoorstelling voor jong én oud.
I love theater

Credits

met Pim van Alten, Sandra Dijkstra, Aron Bruisten, e.a.

Geschiedenis Experience:
De kinderen kunnen voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan een Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten die te maken hebben met de Nederlandse geschiedenis.
Na afloop komen de acteurs naar de foyer voor een Meet & Greet.

 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten