Peuterfestival

Dirk Scheele & band 2+

Feest!!!
zo 13
mei
  • zo 13 mei
    10:30 - 11:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Daverend dansfeest met de allerleukste liedjes van Dirk Scheele en een echte rock-‘n-rollband. Er wordt muziek gemaakt met emmers, sleutelbossen en ballonnen. 

Niks is Dirk te gek en jullie mogen meedoen! Wat een ‘Feest!!!’

Dirk Scheele ken je natuurlijk van zijn dagelijkse tv-serie op Nickelodeon, zijn succesvolle theatershows, zijn razend drukbezochte YouTube-kanaal en de stapel kinder-cd’s die hij uitbracht. Op veler verzoek komt Dirk ditmaal naar het theater met een echte rock-‘n-rollband: met drummer, basgitarist, toetsenist en een hartveroverende zangeres.

 

Natuurlijk hoor je zijn leukste en bekendste liedjes, maar er wordt ook muziek gemaakt met emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Niks is Dirk te gek en jullie mogen meedoen! Het popconcert verandert in een daverend dansfeest en je leert nieuwe dansjes op een swingende discodance medley van Dirks liedjes. En als klap op de vuurpijl heeft hij ook nog een aantal grappige muzikale verrassingen in petto. Wat een ‘Feest!!!’

 

Deze voorstelling is onderdeel van het peuterfestival. Klik hier voor meer informatie over het festival. Kaarten zijn exclusief consumptie.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten