GRIMM

ISH & The Junior Company van Het Nationale Ballet
vr 18
mei

Na het enorme succes van 'Narnia' slaan de balletdansers van de Junior Company en de hiphoppers van ISH opnieuw de handen ineen voor een zinderende dansproductie: GRIMM.

GRIMM is een spectaculaire reis door een grimmig sprookjeswereld.

Onderdeel van:
Educatieaanbod

Twee jongens belanden in een fantasiewereld, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen. In een geestige parade van sprookjesfiguren denderen allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

 

In een compleet nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van 'the best of' Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. GRIMM is opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company met ISH Dance Collective, na het enorme succes van Narnia. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen.
 

Credits

regie Marco Gerris en Ernst Meisner
Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie