Vastgoed B.V.

Huub Stapel e.a.
11 okt
-
12 okt
Data & tickets
 • wo 11 okt
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Eindtijd 21:40
  Geweest
 • do 12 okt
  20:00 - 21:40
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Eindtijd 21:40
  Geweest

Deze bewerking van David Mamets stuk ‘Glengarry Glen Ross’ neemt u mee de apenrots op, waar alfamannetjes het beste in zichzelf naar boven halen en alles draait om deals sluiten.

De makelaars van het noodlijdende ‘Vastgoed B.V.’ laten hun testosteron de vrije loop. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard. Een topcast met onder anderen Huub Stapel, Jörgen Raymann en Frederik Brom zet dit geweldige acteursstuk op de planken.

Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint het voor de ware verkoper pas echt. De snelle jongen uithangen en mooie praatjes verkopen, kunnen we allemaal wel. De deal sluiten, daar draait het om!

Deze Nederlandstalige bewerking van David Mamets beroemde stuk ‘Glengarry Glen Ross’ neemt u mee de apenrots op, waar alfamannetjes het beste in zichzelf naar boven halen en resultaten en bonussen belangrijker zijn dan samenwerken. De makelaars van het noodlijdende ‘Vastgoed B.V.’ laten hun testosteron de vrije loop. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard: de twee beste verkopers mogen blijven, de andere twee gaan eruit. Tijd om te laten zien wie hier de beste is.

De verfilming uit 1992 is een klassieker, volgens sommigen een must see voor verkopers, volgens iedereen een geweldig acteursstuk. En dan zit je in deze theaterversie geramd met namen als Huub Stapel, Jörgen Raymann en Frederik Brom.

Credits

regie Job Gosschalk spel Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniël Cornelissen, Jelle de Jong, Anton de Bies e.a.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie