Toen ma naar Mars vertrok

vervolg op Mijn vader, de expat
zo 7
januari
  • zo 7 jan
    15:00 - 17:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 15:55
    Geweest

In een tragikomische en liefdevolle voorstelling met o.a. film, poëzie, theater en muziek wordt één verhaal over de moeder verteld; vanuit het perspectief van verschillende verhalenvertellers. 

Terwijl sommigen zich al voorbereiden op het bewonen van Mars voltrok zich decennia geleden al een soortgelijke gebeurtenis. Moeders die vanuit vele windstreken in Nederland aanmeerden en zich moesten redden in een wereldvreemde omgeving.

Tegen deze achtergrond zoomen kinderen van moeders in op het verhaal van aankomen, vestigen en vertrek. Wat waren haar beweegredenen om te vertrekken? Hoe voltrok de reis zich? En besloot ze haar anker uit te gooien of te blijven dobberen tussen vertrek en aankomst? Hoe verhouden haar kinderen zich tot de plek van aankomst en wordt het wellicht weer tijd om te vertrekken?

'Toen ma naar Mars vertrok' is een vervolg op de succesvolle theatervoorstelling 'Mijn vader, de expat' & 'Oumi', die in 2015 onder toeziend oog van Koningin Máxima tweemaal in een uitverkocht Carré de tour afsloot.

Credits

spel Abdelkarim El Baz, Stryder, Haci Tekinerdogan, Stephanie Emanuelson, Gery Mendes, Sahand Sahebdivani

 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten