Oleta Adams

Third Set
vr 8
december
  • vr 8 dec
    20:15 - 22:40
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 21:15
    Geweest

Have Yourself a Merry Little Christmas with Oleta Adams.

Dat de Amerikaanse zangeres Oleta Adams iets heeft met de kerstdagen, bleek al uit haar album ‘Christmas Time With Oleta’ uit 2006, waarop ze kerstklassiekers afwisselt met een aantal persoonlijke favorieten. Tijdens deze ‘Kerstspecial’ zet ze haar warme soulstem in voor repertoire van dat album en andere nummers uit de wereld van jazz, soul, blues en pop. Domineesdochter Adams leerde zingen in de kerk en de kunst van het entertainen door avond na avond op te treden in hotelbars. Velen kennen haar van haar doorbraak ‘Woman in Chains’ (met Tears for Fears) en de hit ‘Get Here’. Ze verkocht wereldwijd miljoenen platen en werd genomineerd voor vier Grammy Awards. Eerder dit jaar verscheen haar nieuwe, negende album ‘Third Set’.

Credits

Programmawijziging: in onze seizoensbrochure staat vermeld dat de Ladies of Soul ook aanwezig zijn tijdens dit concert, dit is niet het geval.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten