Mike Boddé & Mike del Ferro

Mike Kwadraat
do 8
februari
  • do 8 feb
    20:15 - 22:05
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 21:00
    geweest

Soms improviseren ze op een ritme of sfeer, dan weer gaat een van de mannen solo of wordt er gestoeid met composities van Bach, Chopin of Jobim. Als toetje serveren ze een ode aan Toots Thielemans.

Vanachter hun vleugels trakteren Mike en Mike u op een muzikale reis van stijlen.

Pianisten Mike Boddé (bekend als huispianist bij Podium Witteman) en Mike del Ferro spelen beiden graag onbekende noten, schema’s en klanken. De twee muzikale duizendpoten musiceerden in 2015 voor het eerst samen op het Amsterdamse Pianoduo Festival en hadden de smaak vervolgens helemaal te pakken. In ‘Mike Kwadraat’ trakteren ze vanachter hun vleugels op een heerlijke muzikale reis door een amalgaam van stijlen. Soms improviseren ze op een ritme of sfeer of leggen ze zichzelf beperkingen op: alleen bepaalde toonladders of enkel spelen op de zwarte of witte toetsen. Af en toe gaat een van de mannen solo of wordt er gestoeid met composities van bijvoorbeeld Bach, Chopin of Jobim. Op 2 februari a.s. verschijnt de fonkelnieuwe cd Mike².

 

Bekijk hieronder een fragment uit het optreden van Mike² bij Podium Witteman.

Beide pianisten zijn keien in dit specifieke vakgebied: speelse geesten met enorme pianistische vaardigheden en een fabelachtige kennis van de harmonieleer.
Eindhovens Dagblad
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten