Lilian Vieira Grupo

Samba Fever
do 8
maart

De Braziliaanse zangeres Lilian Vieira is frontvrouw van het swingende Zuco 103, een van Nederlands beste livebands. Met ‘Samba Fever’ zet ze nu met haar eigen Grupo onze zaal in vuur en vlam met een zinderende muziekavond waarbij stilzitten geen optie is.

De samba is de moeder aller Braziliaanse muzieksoorten en het kloppend hart van hun carnaval, waarbij het leven gevierd wordt met opzwepende trommelritmes en de dans een ode is aan de rondingen van de vrouw. ‘Samba Fever’ is een zinderende muziekavond waarbij stilzitten geen optie is en waar ook de nuances en de romantiek van de samba door de eeuwen aan bod komen.

 

Lees hier het interview waarin Lilian meer vertelt over haar achtergrond, wat de Samba voor haar betekent en wat u kunt verwachten van dit concert.

Credits

zang Lilian Vieira toetsen Wiboud Burkens cavaquinho Marijn van der Linden drums en percussie Udo Demandt basgitaar Breno Viricimo
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.