Muzikaal eerbetoon aan een legendarisch duo

The Simon & Garfunkel Story

Van The Sound of Silence tot Central Park
vr 9
maart
  • vr 9 mrt
    20:15 - 22:35
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 21:10
    geweest

Muzikaal eerbetoon aan een legendarisch duo.

Jacqui Elliot-Williams
Jacqui Elliot-Williams

Het succesvolste muzikale duo aller tijden.

Het is even geleden, maar toch: wie kent de tijdloze muziek van Simon & Garfunkel eigenlijk niet? Al is het maar van de platen van je ouders. De Britse zangers Charles Blyth en Philip Murray Warson brengen samen met een liveband een prachtig eerbetoon aan het legendarische duo, waarbij wereldhits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Cecilia’, ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’ de revue passeren.

 

Met de muziek als leidraad vertellen Blyth en Warson het verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het succesvolste muzikale duo aller tijden, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Hoogtepunt is een indringende terugblik op het Central Park reünieconcert uit 1981.

Authentic and Exciting
The Stage

Credits

met Charles Blyth en Philip Murray Warson regie David Beck en Dean Elliott muzikale supervisie Dean Elliott geluidsontwerp Graham Penn en Chris Wareing video-ontwerp Josh Woods lichtontwerp Nik Ryal en Dean Elliott

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten