Geannuleerd

Frank Lammers & Binnenlandsche Zaken

12 Provinciën-tour
do 29
maart
  • do 29 mrt
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Dit concert is geannuleerd. Om productionele redenen kan deze prodcutie helaas niet in 2018 plaatsvinden. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht.

Na de succesvolle voorstellingen die Binnenlandsche Zaken met radio-icoon Frits Spits in het Concertgebouw verzorgde, stapt het gezelschap topmuzikanten komend seizoen in de bus voor een ‘12 Provinciën-tour’. Vast staat dat u louter en alleen hits van vaderlandsche bodem zult horen, klassiekers uit de eredivisie van de nederpop: van Doe Maar tot Golden Earring en van André Hazes tot Marco Borsato. En ja, u mag meezingen als u dat per se wilt. Acteur Frank Lammers kruipt in de huid van de beheerder van een vieze jaren 80-soos – met oude leren bank en visnetten aan het plafond – en lult de avond aan elkaar. Bovendien is er in iedere provincie een bekende lokale artiest te gast. Een kleine waarschuwing: de kans bestaat dat Frank ook gaat zingen!

Credits

presentatie en regie Frank Lammers bas en zang Phaedra Kwant gitaar Rob Winter zang Martin van der Starre toetsen en zang Nick Bult drums Tim Beudel

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten