Paul de Munnik

Paul met Band
za 31
maart
  • za 31 mrt
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Misschien wel Nederlands beste theaterzanger komt graag doen wat hij het liefste doet: Een avond lang zingen onder begeleiding van een fantastische band, bij u in het theater!

De titel zegt het eigenlijk al. Paul gaat op tournee met een band. Na zijn alom geprezen eerste album "Nieuw" verschijnt begin 2018 de opvolger daarvan. Gewapend met de nummers van deze albums en zijn prachtige stem belooft het programma PAUL MET BAND een heerlijke avond te worden voor de liefhebber van het betere theaterlied en de Nederlandstalige popsong. Voor Paul is PAUL MET BAND een uitstapje na zijn eerste avondvullende theatershow "Nieuw". Paul zal als vertolker van het Nederlandse lied ook ongetwijfeld een aantal (vertalingen van) werken van bekende grootheden ten gehore brengen en u hoeft ook niet raar op te kijken als er een aantal Acda en De Munnik-klassiekers voorbij komen…. 

 

Lees hier het interview waarin Paul vertelt over o.a. zijn liefde voor Amsterdam, samenwerking met Thomas Acda, nieuwe album en zijn theaterconcert.

Credits

Bezetting: Wouter Planteijdt of JB Meijers – gitaren David Middelhoff – bas Dave van Beek – drums Patrick van Herrikhuyzen - toetsen

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten