Frank Boeijen

Theatertournee
25 mei
-
26 mei
Data & tickets
 • vr 25 mei
  20:00 - 22:10
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:45
  geweest
 • za 26 mei
  20:00 - 22:10
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:45
  geweest

Dichter, dromer en romanticus brengt muzikale hommage aan de schoonheid.

 Ieder concert van Frank Boeijen is een muzikale hommage aan de schoonheid.

Ieder concert van musicus, romanticus, dichter en dromer Frank Boeijen is een muzikale hommage aan de schoonheid. Zijn muziek vervoert, de teksten beklijven. Hits van toen – ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Zeg me dat het niet zo is’ of ‘Vaderland’ – worden op een verrassende manier naar het heden gehaald, pasgeboren liedjes vinden hun nieuwe plek.

 

Ook tijdens deze theatertournee speelt de zanger met zijn oeuvre en bedient hij zijn fans op hun wenken met zijn onmiskenbare stem, liedjes uit het hart en een band die hem past als een jas.

 

Zijn nieuwe album Palermo zal het fundament van deze theatertournee zijn. Het album bevat 17 geweldige nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, dit is dan ook de vertaling van het Italiaanse woord 'Palermo'. Palermo luistert als een aaneengesloten verhaal en ademt een sfeer van alledaagse observaties en de liefde

 

 

Frank Boeijen verkeert in artistieke topvorm. (…) Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.
Heaven, 2015
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten